MocaVukotic Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 Ne ne... Sergio ramos... Vidi gol englezima u meksiku i prepoznaces matthausa 20 godina kasnije
villiem Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 Super je video, nisam nikada gledao Bekenbauera, stvar je sto ako ne gledas u kontinuitetu nemas dobru informaciju. Zidane je posmatran na zaista mnogo meceva zbog kolicine prenosa, za ove starije treba da posvetis malo vremena al vredi Holandija je jedna od tajni fudbala, izgubili su tada 74 sa velikim timom, cini mi se da su bili previse samouvereni da ce dobiti finale, pogotovo posle ranog gola, zatim su porazeni u Buenos Airesu, opet su imali tim i stativu negde na kraju i finalno primili jedan divan gol od Inieste za neverovatnih 0:3. Cetvrta sreca Krojf bio bio zanimljiv za pregled, imam Tempo iz sedamdeset neke - pise Krojf, igrac dzepnog formata - tada je presao u Barselonu. Posle sam negde procitao za neki holandski uticaj u barsi, ne znam jel to tada pocinje ili je nesto od pre krojfa
Meazza Posted June 1, 2020 Author Posted June 1, 2020 Ima jedan super dokumentarac na temu Krojfa u Barseloni ako te interesuje. Ne, pre njega Barsa nema neke veze sa Holandjanima. Zajedno s njim je tamo igrao i Neskens. Kasnije je naravno Krojf trenirao Barselonu i ostavio jos veci trag nego kao igrac tamo.
MocaVukotic Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 Ima i pre krojfa, njega je u barsu doveo mihels, koji je vec neko vreme bio tamo, recimo 2 godine. Pisali smo vec, real je odgovorio dovedjenjem netzera.
Mindaugas Žukauskas Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 15 hours ago, Plajvi said: Divota za gledati, magarci na sve strane Kad pogledaš postavu Barse sa te utakmice, dobro su prošli sa 3 komada Hesp, Sergi, Okunowo, Celades, Reiziger, Xavi, Zenden, Giovanni, Figo, Rivaldo, Anderson
Meazza Posted June 1, 2020 Author Posted June 1, 2020 Istina. Ali mnoooogo su se dobro kapirali Yorke i Cole, jedan od najatraktivnijih tandema koje sam gledao.
Mindaugas Žukauskas Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 http://www.yugopapir.com/2015/06/haris-skoro-sa-grbavice-u-maksimir.html?m=1 Prvi put čujem za ovu njušku
ArleKino Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 59 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: http://www.yugopapir.com/2015/06/haris-skoro-sa-grbavice-u-maksimir.html?m=1 Prvi put čujem za ovu njušku Eee... Moj rahmetli otac je bio zakleti željovac, a indoktrinacija je išla do te mjere da sam do 6.godine znao da su naši klubovi u inostranstvu Torino (Škoro), Sion (Baljić), Bayern (Mihajlović) i Sochaux (Baždarević). Škorin gol Englezima pamtim ne samo zato što je bio lijep gol nego zato što je to jedini Škorin gol koji sam vidio.
ronin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: http://www.yugopapir.com/2015/06/haris-skoro-sa-grbavice-u-maksimir.html?m=1 Prvi put čujem za ovu njušku Verovatno si debelo ispod 30 god...Haris Škoro...Doajen Grbavice.
MocaVukotic Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 On i bazdarevic su bili glavni igraci u onom zelji sto je isao do polufinala, al nekako u to vreme je sarajevo ukralo spotlajt, sampionski tim.
W.F.C. Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 (edited) Prva utakmica na Cairu mi je Radnicki - Sarajevo 0:4. Sezona 84/85, mi ispadamo posle 23 uzastopne sezone, a ovima najbolja sezona u istoriji, jedni uzimaju titulu a drugi za dlaku ne stizu do finala Kupa UEFA sa Realom. Evo ga, najtezi poraz do tad u prvoj ligi, a posle bio onaj od Partizana u istoj sezoni gde se sve raspalo. Edited June 2, 2020 by W.F.C.
Mindaugas Žukauskas Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 1 hour ago, ronin said: Verovatno si debelo ispod 30 god...Haris Škoro...Doajen Grbavice. Tu sam negde na granici Nisam baš upoznat sa legendama Želje, al očekivao bih da najskuplje plaćen igrač u onakvoj SFRJ ligi postane legenda i u još nekom značajnijem klubu. Očito nije do kraja ispunio potencijal...
Glass Joe Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Hm jesi li ocekivao i da Denilson bude legenda Betisa...inace Radnicki je tad ispao jer je Piksi otisao u vojsku
nahbar Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 5 hours ago, ronin said: Verovatno si debelo ispod 30 god...Haris Škoro...Doajen Grbavice. trpao Izoldu Barudziju
Recommended Posts