Thursday at 21:233 days 33 minutes ago, Milošica said:https://7a0.com.br/enProbajteOvo k'o Nesa PetrovicNisam hteo da menjam timove, imam desnog beka iz Alzira 1982 za kog nikad nisam cuo, ostalo je bilo seci usi krpi dupe. Jedino su Zoff i Markinjos no-braineri, ostalo sam slagao kako je stizaloMogo sam Sarpeia, ima veci overall, ali 1 je Li Adi Nikad necu zaboraviti kako je prekinuo onu kontru Javora u Kristic polusezoni, mislim da je na toj tekmi Kaludjer dao gol u 95' pa trcao na sever a igralo mu salo na stomaku i sisicamaNismo se proslavili, koji nam je kurac nismo ni za Palilulac
Thursday at 21:453 days Ukenjala me jaka ekipa, i Mesi, ali mi nije dozvolio da uzmem Ronalda iz Portugala posto sam vec bio popunio tu poziciju. Izgubio u finalu od Spanaca 2026. na penale Edited Thursday at 21:453 days by JohnnyD
Thursday at 22:023 days imao sam bruka dobar tim i nekako ispao u prvoj knockout rundi, this game is rigged
Thursday at 22:143 days Prešao igricu I to tako što sam Jugosrbiju iz 98 dobio jedva na penale.Inače, da se samopohvalim, par dobrih odluka na početku - kog vrh fudbalera da odaberem od dostupnih i tako ostavim odgovarajuće pozicije za posle - je dovelo do toga da imam savršeno popunjen tim.
Thursday at 22:203 days 5 minutes ago, Svarog said:Prešao igricu I to tako što sam Jugosrbiju iz 98 dobio jedva na penale.Inače, da se samopohvalim, par dobrih odluka na početku - kog vrh fudbalera da odaberem od dostupnih i tako ostavim odgovarajuće pozicije za posle - je dovelo do toga da imam savršeno popunjen tim.Mijat konacno dao taj penal
Thursday at 22:233 days 19 minutes ago, goofs said:imao sam bruka dobar tim i nekako ispao u prvoj knockout rundi, this game is riggedItekako je rigged, vuce svima na Mesija, koji kad ti je u timu trpa kao Adriano na PES sestici. Pelea nidje.edit: ok, sad vidim da je od 1970. Edited Thursday at 22:243 days by JohnnyD