pbg12345 Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 http://bleacherreport.com/articles/2753293-nba-trade-ideas-from-latest-buzz-how-to-move-nikola-mirotic-tyreke-evans-more pod tri pominju bjelicu kao deo trejda sa bruklinom jasno je od kad su sastavili ekipu da im fali igrac(a) spolja, sansu da ce dovoditi nekog povecava i to sto sabaz ima katastrofalnu sezonu s druge strane nije bas da pored bjelice imaju cetvorki koje mogu odigrati nesto sa klupe, niti uopste visokih (sa klupe) koji mogu pripaliti trojku sto im je trebao oldrih i to prilicno placen kao treci centar, valjda samo tibs zna, pogotovo sto su i sa diengom potpisali dug i velik ugovor. kapiram da ce ga pokusati uvaliti nekom za bjelicu bi najverovatnije bilo najbolje bilo da ode, pored onog kanala u koji je upao posle povrede, navika trenera koji mu nije davao vise od 15 minuta ni kad je ovaj po svim parametrima igrao odlicno, ne ide mu u prilog ni to kako je rasporedjen novac minesote za sledecu sezonu i da im predstoji i potpisivanje taunsa, ne vidim kako bi bjelica tu u bilo kom smislu imao mesta naleteo sam na par mesta da se pominje i dieng kao opcija za trejd, mada mi bjelica deluje realnije nije bas da oni imaju nesto trejd opcija
theanswer Posted January 11, 2018 Author Posted January 11, 2018 prvi set posle serije seltiksa iz tajmauta braunu je bio da se igra dole na šarića koji je indisponiran celu utakmicu. da stvar bude gora bejlisov ulazni pas bi preseklo pola foruma verovatno a kamoli smart. mislim da nijednom nisam napisao koliko gotivim roziera
bradilko Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 tatum plodi! simons- žali bože igrača bez šuta
Aleksandar88 Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Igralo se i prošle godine. Denver, ne znam sa kim tačno. Marketing verovatno. Sent from my iPhone using Tapatalk
theanswer Posted January 11, 2018 Author Posted January 11, 2018 pa igra se u londonu odavno igra se i u meksiko sitiju
theanswer Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 vejters izgleda završio sezonu. šteta za majami mada čini mi se da dragić i tajler džonson igraju bolje u poslednje vreme
189- Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 miami nije sastavio uytakmicu ove sezone kompletan. cak i ako se mcgruder ne racuna..
theanswer Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 (edited) kavsi kao juče da su se skupili, tomas van ritma totalno, peltl ih lepi kad god hoće inače za reptorse igra lorenco braun koji je danas za njihov g league tim odigrao već 34min Edited January 12, 2018 by theanswer
pbg12345 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 oporavio se teo napad sakramenta cezne da ga bogdan preuzme u svoje ruke mada i ide ka tome, evo za 3,4 minuta koliko je u igri imao je dva ulaza i dva suta sudije ga (ocekivano za rukija) ne jebu mnogo
pbg12345 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 (edited) a posto ga krenulo resio da ne sutira vec posto poto nabija asistencije o boze, nece valjda i dzordan :S Edited January 12, 2018 by pbg12345
pbg12345 Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 a evo i odgovora zasto je vilijams potcenjen iako zabija kao ludak dva napada je izdivljao bez ikakve potrebe i preko svake mere, saigrace nije ni pogledao, a na terenu em teo kom solidno ide organizacija veceras, em slobodan grifin,a onda u sledecem napadu izgubio loptu na izvodjenju teo se bas usvinjio,ima nekoliko kg viska nije lepo od bogdana sto mu sasu onako trojku u facu komentatori bas gotive bogdana
Timmy Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 (edited) Odlicni i Teo i Bogdan u ovo nepuno poluvreme. Teo 8 asista, Bogdan 10 poena, 2/2 za 3. Cim je u igri mnogo bolje igraju kingsi. A sta tek reci za Tea. Ovi crnci ce postati zvezde, samo da uspeju da ga isprate. Edited January 12, 2018 by Timmy
Recommended Posts