Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

meni radi buffstream, malo je štucao, al sad ok

nego, boban je uvek imao što ono kažu vajtsajdov broj

fala obojici. drugi mi radi. 

3 minutes ago, Host said:

Ovaj radi

http://62.210.110.237/mia/ (zameniti mia sa det za komentatore Pistonsa)

do jaja, bas su mi se slusali blaha i special k.

ni jedan stream nece da mi radi kako treba, a 100 utakmica ima. 

Rocketsi bez Hardena dominiraju u defanzivi:rolleyez:; Paul ne moze vola da ubode, no 11 asistencija nije lose.

Edited by Miljenko

6 minutes ago, Host said:

Isprobavaj redom sve strimove sa raznim komentatorima. Npr. ovaj radi za Celticse 

http://www.buffstream.com/watch/nba-11.php

fala, koci ali moze da se gleda. 

propast pistonsa bez bobana :fantom:

ali vidi se da on ne moze ispratiti ovo trcanje u intervalima duzim od 3-4 minuta

• Author

Spolstra je super trener, da Majami vodi neki random prosecan lik verovatno bi imali skor ko Orlando

• Author

Teo, ista povreda, ne kao prvi put, samo sore ali bojim se da je to to sto se njega tice.

Grdno, cim je sore i tako hronicna povreda, mislim da to nece biti kratko...

Objasnio!

Edited by MiddleClass
@Calavera

10 hours ago, Host said:

al ne igra Harden, nema smisla gledati. 

Harden nece skoro na parket

2 nedelje sigurno.. mozda i vise

Sutra u po deset po naski GSW vs Clipaz. Pretpostavljam da Teo ne igra, on izbegava prenose na Sk...

Igrom slučaja gledao sam sinoć all-star utakmicu '87. Prvi utisak mi je kakav nenadjebiv skup legendi je tu bio na okupu - Džordan, Bird, Medžik, Ajzea, Hakim, Dr Džej, Džejms Vorti, Mozes Meloun i Karim, koji je tad bio na pragu 40 i uredno je kucao preko igrača. Drugi utisak - nekad se all-star opasno kidao! Ljudi su grizli i cepali, sve u granici fer pleja, ali tvrdo i jako, na pobedu, za razliku od ovog Harlem Globetrotter palamuđenja koje gledamo poslednjih 10ak godina. 
Napeto i na produžetke na kraju dobio je Zapad, a MVP je bio izvesni Tom Čejmbers za kog, priznajem, nisam čuo ranije. Lik je upao kao zamena na utakmicu i ceo meč ga je Medžik sastavljao sa košem, na kraju utrpao 30ak.

In other news, upišao sam se na ovo

Guest
This topic is now closed to further replies.