Amos Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Inace, nocas je bila jedna od onih utakmica gde je Grifin prelomio za pobedu. Momak nije najostrija olovka u pernici ali je daleko od stetocine poput Kazinsa. Bas me zanima da li ce dati DeAndrea za Tristana i pik.
189- Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 zasto bi iko uzimao uzasan ugovor uzasnog thompsona.
theanswer Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 nema od tog trejda ništa, još je deandre počeo da pogađa slobodna..
nisam ja Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 koji sajt koristite za rezltate i statistike? ako je odgovor nba.com dont bother.
Time Crisis Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 17 minutes ago, nisam ja said: koji sajt koristite za rezltate i statistike? ako je odgovor nba.com dont bother. espn com /nba
teacher Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 19 minutes ago, nisam ja said: koji sajt koristite za rezltate i statistike? ako je odgovor nba.com dont bother. mislim da je to najgori sajt od svih sportskih
Joe D Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 espn, zbog preglednosti. nba.com je verovatno najgori sajt u univerzumu, neshvatljivo je da zvanicni sajt lige koja mlati tolike pare bude toliko los.
salerokada Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 koji sajt koristite za rezltate i statistike? ako je odgovor nba.com dont bother. Ako tražiš samo osnovne stvari i gledaš sa telefona SofaScore je solidan
pbg12345 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 ja sam godinam imao misljenje o nba.com kao komentari iznad, ali sam ga ove sezone nesto (ponovo) zagotivio. ima solidno naprednih statistika, koje mogu fino da se ulepsaju sa odgovarajucim filterima za statistiku na brzinu, pogotovo onu aktuelnu espn.nba za naprednu statistiku nba.com a za detaljnu, istorijsku, igrace van usa basketball.realgm.com , redje basketball-reference.com nego: https://stats.nba.com/players/advanced/?sort=NET_RATING&dir=-1&CF=MIN*GE*25:GP*GE*10
Calavera Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 spremte kokice, veceras u nedostatku drummonda bobi startuje protiv whitesidea.
theanswer Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 stats.nba.com je najbolji sajt za statistiku. slažem se da je sajt govno ali ni izbliza ne možeš da nađeš sve što možeš tu. jedino ako si pretplatnik na synergy i slične zajebancije.
nisam ja Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 34 minutes ago, Calavera said: spremte kokice, veceras u nedostatku drummonda bobi startuje protiv whitesidea. linak please
Calavera Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 meni taj ne radi, ali ovaj fercera: http://www.streamhd.eu/nba/detroit-pistons-vs-miami-heat-live-stream-965 nba streams reddit propo veceras, izgleda bila neka promena s nba league passom.
Calavera Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 (edited) bobinacija! hassan neverue Edited January 4, 2018 by Calavera
Recommended Posts