Zli Gli Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Ma kida covek u odbrani a i skace tri metra iako je belac. Plus je prejak fizicki, u rangu sa Lebronom i Hauardom. Znaci, ne postoji apsolutno nijedan razlog da se ne popisa po Pejinoj karijeri u narednih x godina a od Divca je vec bolji, realno, kao i Teo madjija.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
theanswer Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 33 minutes ago, Joe D said: to razumem, samo ne razumem tvoju potrebu da se nicim izazvan bavis time kako ja kome odgovaram na forumu. Sto da ne, forum je diskusionog tipa. Mogu da primetim kako benigno precutis glupost i okarakterises je ko white man can't jump u zavisnosti od toga ko pise a ne sta pise. Licemerstvo 1/1
theanswer Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 8 minutes ago, zakintos said: Je l' to samo ja primecujem da je Bogdan kriminalan u odbrani i da ne zna gde udara glavom? ili to nije neko merilo, nego samo koliko ubaci? Da. Ne znam kako si gledao minut jedan, samo minut da bi to zakljucio.
Joe D Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 2 minutes ago, theanswer said: Sto da ne, forum je diskusionog tipa. Mogu da primetim kako benigno precutis glupost i okarakterises je ko white man can't jump u zavisnosti od toga ko pise a ne sta pise. Licemerstvo 1/1 ne baljezgaj, leba ti.
theanswer Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 mislim, ako je u nečemu bogdan bolji od očekivanog to je odbrana protiv nba igrača i to ne protiv bilo kojih
zakintos Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 sta znam, meni on sinoc delovao kao pogubljen u odbrani, par puta se sudarao sa saigracem i ispadao. mislim vidi se da ima zelju ali nekako jalovo je sve to...
Кристофер Лумумбо Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 58 minutes ago, theanswer said: mislim, ako je u nečemu bogdan bolji od očekivanog to je odbrana protiv nba igrača i to ne protiv bilo kojih slazem se
bradilko Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 bogdan izgleda iznenađujuće dobro i u odbrani potpuno se slažem sa ovom dvojicom iznad
ToniAdams Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 1 hour ago, theanswer said: mislim, ako je u nečemu bogdan bolji od očekivanog to je odbrana protiv nba igrača i to ne protiv bilo kojih +1 Na momente baš odigra jako dobro
Have_Fun Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 https://streamable.com/agu1m Mrzeo sam ga, ali mi nedostaje
nemoderisani Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Kingsi su kvaliteta nekog Armanija ili PameseMa Dinamik bi ih drao. Varda bi se sprdao sa njima. Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
maheem Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 2 hours ago, Have_Fun said: https://streamable.com/agu1m vau <3
189- Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 kad ste se vec dotakli bryanta. evo kako su ga iguodala i david west upoznali po prvi put.
maheem Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 kad ste se vec dotakli bryanta. evo kako su ga iguodala i david west upoznali po prvi put. Uđeš u tuđu svlačionicu, tražiš lika da mu kažeš da ćeš mu dati 50 poena večeras.
Grandilof Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 (edited) Ja se uvek prvo setim valjda je Drobnjak negde pricao Radmanovicev deo, Kobe sutira tamo besomucno i pridje mu Radman jednom u fazonu ej, Kobe sam sam u cosku na trojci, a Kobe, pa sta stojis trci na skok. Kraljina Edited December 18, 2017 by Grandilof
Recommended Posts