Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

Prso

Ala ste svi skočili, jebem li ga, ko zna, možda mu je neko u familiji bolestan, pa hoće da bude bliže, šta sad, jebat ga, jedan je život, nije sve ni u parama i u igranju u NBA, de da vidimo šta je u pitanju. 

Verovatno ga je iscimao Zeljko ili neko drugi iz Evrope, duzi ugovor, veca uloga u timu, manje cimanja i vise postovanja. Ok je to za njega, vise je za nas bezveze sto ga necemo gledati u Fili. :D 

Sasvim legitimna odluka...sad da bude u zapecku komsije Sarica i epizodna uloga (cepaj odbranu i skoci, pa onda coskari u napadu) malo je to previse za nekadasnjeg MVP EL...NBA je surov svet, nekome majka, nekome maceha...evo tipican primer surovosti jeste to kako je IT prosao ko bos po trnju u Bostonu, nakon sto je pokazao ekstremnu lojalnost i pozrtvovanost...sada umesto za max i prsten, igra za veteranski minimum sa Jokarom

;D

jako

prava odluka bjelice.nije trebo ni ić

Edited by Kurdy

• Author

bezveze je činjenica da se već obavezao na ugovor pa se onda predomislio, nema puno igrača koji to urade. mislim, nije smetalo dalasu i deandreu, neće smetati ni njemu jer više neće ići u nba, ali ono ipak je malo bezveze. 

Just now, theanswer said:

bezveze je činjenica da se već obavezao na ugovor pa se onda predomislio, nema puno igrača koji to urade. mislim, nije smetalo dalasu i deandreu, neće smetati ni njemu jer više neće ići u nba, ali ono ipak je malo bezveze. 

a šta fali,nek ih prca malo,njega su tri godine smatrali za 9 rupu,nek je jednom pokazao zube

• Author
Just now, Kurdy said:

a šta fali,nek ih prca malo,njega su tri godine smatrali za 9 rupu,nek je jednom pokazao zube

pa pokazao je zube drugoj ekipi. 

jebem ti raspust.

Just now, theanswer said:

pa pokazao je zube drugoj ekipi. 

pokazao zube nba mislio sam, jednom sistemu...

ne verujem da bi se on u fili naigrao, bolje mu je u turskoj, manja plata al manji i porez a i igrace..

plata u Evropi je neto

Guest
This topic is now closed to further replies.