James Marshall Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Ala ste svi skočili, jebem li ga, ko zna, možda mu je neko u familiji bolestan, pa hoće da bude bliže, šta sad, jebat ga, jedan je život, nije sve ni u parama i u igranju u NBA, de da vidimo šta je u pitanju.
Amos Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Verovatno ga je iscimao Zeljko ili neko drugi iz Evrope, duzi ugovor, veca uloga u timu, manje cimanja i vise postovanja. Ok je to za njega, vise je za nas bezveze sto ga necemo gledati u Fili.
1n54jd3r Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Sasvim legitimna odluka...sad da bude u zapecku komsije Sarica i epizodna uloga (cepaj odbranu i skoci, pa onda coskari u napadu) malo je to previse za nekadasnjeg MVP EL...NBA je surov svet, nekome majka, nekome maceha...evo tipican primer surovosti jeste to kako je IT prosao ko bos po trnju u Bostonu, nakon sto je pokazao ekstremnu lojalnost i pozrtvovanost...sada umesto za max i prsten, igra za veteranski minimum sa Jokarom
Kurdy Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 (edited) prava odluka bjelice.nije trebo ni ić Edited July 17, 2018 by Kurdy
theanswer Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 bezveze je činjenica da se već obavezao na ugovor pa se onda predomislio, nema puno igrača koji to urade. mislim, nije smetalo dalasu i deandreu, neće smetati ni njemu jer više neće ići u nba, ali ono ipak je malo bezveze.
Kurdy Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Just now, theanswer said: bezveze je činjenica da se već obavezao na ugovor pa se onda predomislio, nema puno igrača koji to urade. mislim, nije smetalo dalasu i deandreu, neće smetati ni njemu jer više neće ići u nba, ali ono ipak je malo bezveze. a šta fali,nek ih prca malo,njega su tri godine smatrali za 9 rupu,nek je jednom pokazao zube
theanswer Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 Just now, Kurdy said: a šta fali,nek ih prca malo,njega su tri godine smatrali za 9 rupu,nek je jednom pokazao zube pa pokazao je zube drugoj ekipi.
Kurdy Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Just now, theanswer said: pa pokazao je zube drugoj ekipi. pokazao zube nba mislio sam, jednom sistemu...
Čutura Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 ne verujem da bi se on u fili naigrao, bolje mu je u turskoj, manja plata al manji i porez a i igrace..
Recommended Posts