Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Razmišljam kako se Indijana sasvim dobro pokazala u duelu sa Klivlendom i gledam njihove plate. Oni naredne godine imaju skoro identicne ugovore kao ove godine i tek nesto malo prelaze 92mil. Sa jednim free agentom ili dobrim trejdom mogu da naprave iskorak, ali ne znam koliko je realno da nekoga dozovu.

Edited by pacey defender

• Replies 5.8k
  • Views 504.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kako mu ga je sukno pop. torontu je valjda ideja da se ratosiljaju derozana, nemam pojma sto bi uzimali ovu primadonu koja ne zeli da igra za njih.

• Time Crisis
    Time Crisis

lol

• James Marshall
    James Marshall

Nadam se da ih je Pop ošišao za još neki kvalitetan asset

Posted Images

mozda paul george :fantom:

14 minutes ago, pbg12345 said:

e: @Time Crisis

a ni onil

ili dejan milojevic :D

ali bejns nije ni u tom smislu dominantan

Onil je bio zver fizički i u svakom smislu, on je sasvim nešto treće u odnosu na Bejnsa i slične. :)

• Author
17 minutes ago, pacey defender said:

Razmišljam kako se Indijana sasvim dobro pokazala u duelu sa Klivlendom i gledam njihove plate. Oni naredne godine imaju skoro identicne ugovore kao ove godine i tek nesto malo prelaze 92mil. Sa jednim free agentom ili dobrim trejdom mogu da naprave iskorak, ali ne znam koliko je realno da nekoga dozovu.

ako je tako onda i nemaju prostora. imaju 9 miliona. 

49 minutes ago, theanswer said:

ako je tako onda i nemaju prostora. imaju 9 miliona. 

Ok, ali vidim da Klipersi i Detroit u najavi imaju naredne godine više od 110mil Ako mogu oni do te sume, što ne bi mogla Indijana?  Ne znam pravila capa, gde sam fulao? :) 

Ali mogu da potpisu i nekog skupog free agenta ako struktuiraju ugovor tako da u prvoj sezoni cap hit bude ispod tih 9 miliona, a posle 2018/19 da plata bude ako treba i 20+ miliona.

• Author
2 hours ago, pacey defender said:

Ok, ali vidim da Klipersi i Detroit u najavi imaju naredne godine više od 110mil Ako mogu oni do te sume, što ne bi mogla Indijana?  Ne znam pravila capa, gde sam fulao? :) 

otprilike ono sto je host napisao, ti mozes da prekoracis kep ako koristis neki od exceptiona. posle granice kepa, imas i luxury tax granicu koju ako predjes placas dodatne penale itd

4 hours ago, pbg12345 said:

ali mislim da generalno nisi u pravu

posmatram sve iz perspektive da taj neki kandidat za PO treba da skocka kvalitetniju ekipu od ovosezonskih ucesnika plus Denver i LAC...kod svih njih ne vidim neko srozavanje dramaticno u odnosu na ovu sezonu...mada nikad se ne zna...Portland je na prekretnici kako dalje, Oklahoma tesko da ce naci zamenu za Dzordza a Melo ce biti dodatno raspadnutiji...Denver sledece sezone prosto mora u PO...SAS moraju nesto izvuci iole kvalitetno za Lenarda te ce makar biti podjednako dobri kao ove...a pitanje je koliko bas moze cak i jak draft pick da donese neku promenu...videcemo...

Ok, hvala. Vidi se da ne znam mnogo o tom domenu NBA. Zapalo mi je za oko to da ko je ove godine ispod i iznad capa i da Indijana bas odskace. Po onome sto sam video u dve cele odgledane utakmice protiv Klivlenda, voleo bih da malo uznapreduju. Mislio sam da ce im to lakse ici. 

Izasla neka statistika, Harden je na proslom mecu driblao loptu 550x a KD, Klay i Curry ukupno 549.

Warriorsi se na pocetku ovog meca promasuju dodavanjima, imaju vec 3-4 izgubljene lopte.

p.s.
Adrian Wojnarowski

Mike Budenholzer has reached an agreement to become the Milwaukee Bucks coach, league sources tell ESPN.

Edited by Have_Fun

U 1qtr, GSW 0/7 za 3 uz 7 TO i gube samo 5

Warriorsi i da budu srecni sa ovih -14, drzi ih KD...

11-0 za +21 kada je zalicelo da moze biti nesto da konacno rese utakmicu.

Valjda je sve uredu sa CP3.

Edited by Grandilof

Gordon ne promasuje

3 minutes ago, Giggsy said:

Gordon ne promasuje

A vala pre toga PJ i Ariza jos manje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout