Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

au kakav pad brauna, nije mi dobro

Kao onaj iz Fenera pre mesec dana

• Author

ustao je i odšetao iako definitivno ima potres mozga

nije baš morao da da koš, pao sam under na njega :dry:

• Author

bjelica 30

prvi put ove sezone da minesota gubi 3 zaredom, iako su imali 6 dana pauze do ove utakmice

najveće ovacije kad je smart promašio dva bacanja na 6 sekundi do kraja i 8 razlike jer je publika dobila besplatan jogurt 

Edited by theanswer

Spursi jos jednu tekmu uspeli da useru, ovaj put u Oakland-u.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Njihov famozni protok lopte pocinje da lici na vreme dekadentne Barselone i njihove pas igre. Sparsima prodjose napadi u deset besmislenih dodavanja, posle kojih se uputi sut preko ruke na dve sekunde do kraja napada.

:D

• Author
2 hours ago, Host said:

Jesi dobro, da se nisi mozda povredio? 

strasan humor nema sta

Svako u Nba dočeka jednu tekmu sa tih 30+ poena tako i naš Beli

Byelitsa moze 20ppg lagano dok se ne vrati Batler, samo kad bi nastavio da sutira 15 puta po tekmi

u toj ekipi ni towns ne moze da dobaci do 15 suteva

wolvesi su se bas ujebali onolikim ugovorima za wigginsa i pogotovo dienga, nece imati cime da isplate bjelicu ako ovaj veze jos par ovakvih partija.

• Author

vigins je plaćen da bude igrač kalibra batlera a jasno se vidi da nije taj kalibar

tig je doveden da poboljša šut spolja a on ni ne šutira spolja maltene

tauns bi kad nema batlera morao da uzima 20 šuteva po tekmi a ne da izigrava jokića samo bez protoka lopte kroz njega i bez asistencija

10 minutes ago, Calavera said:

wolvesi su se bas ujebali onolikim ugovorima za wigginsa i pogotovo dienga, nece imati cime da isplate bjelicu ako ovaj veze jos par ovakvih partija.

bogufala na tome, neka ode covek u neku suncaniju sredinu i nek igra malo kosarke

1 hour ago, Joe D said:

u toj ekipi ni towns ne moze da dobaci do 15 suteva

:D 

ocekivao sam da ce on da preuzme otkako se dzimi sjebao, al nesto nije bas iskoracio

Guest
This topic is now closed to further replies.