November 20, 2025Nov 20 Just now, smooth.Op said:Zašto je šutirao još jedno bacanje?Tehnicka klupi izgleda, ja sam mislio da su mu svirnuli jos jednu zbog reakcije NAKON bacanja za prvu tehnicku
November 20, 2025Nov 20 1 minute ago, smooth.Op said:Zašto je šutirao još jedno bacanje?Dve tehničke im dao
November 20, 2025Nov 20 1 minute ago, smooth.Op said:Zašto je šutirao još jedno bacanje?Dve tehnicke, Lou i klupi.
November 20, 2025Nov 20 2 minutes ago, *edited by mod said:Šteta za ovaj zadnji napad, ali je Lo stvarno debilan potez napravio.Ne znam što nije SF ušao za poslednji napad, on bi iskulirao Kampaca.Ovako materijal za oružanu pljačku na tacni, jbg
November 20, 2025Nov 20 1 minute ago, Valk said:Ne znam što nije SF ušao za poslednji napad, on bi iskulirao Kampaca.Nije mogao uci jer je bio defanzivni skok Zalgirisa.Imali su zeleni napad za pobjedu, ali Madolo napravio glupost. Najlakse sudije kriviti za njegovo pomracenje uma
November 20, 2025Nov 20 Just now, ubibobi said:2,5 sec...taman za franciskaPrati malo. Pet licnih ima.Faku
November 20, 2025Nov 20 Just now, MiddleClass said:Prati malo. Pet licnih ima.Faku Jbg oslepeo sam od besa zbog bestidnog guranja ovih tvojih
November 20, 2025Nov 20 I opet nisu svirali čist faul Kampacu u zadnjoj sekundi. Treba prekinuti svaku utakmicu tučom u Madridu. Ili bar napuštanje terena.
November 20, 2025Nov 20 1 minute ago, MiddleClass said:Nije mogao uci jer je bio defanzivni skok Zalgirisa.Nisam pažljivo gledala utakmicu, spremam slavu.Svakako ne volim ni jedne ni druge, fak dem ol.