June 23, 2025Jun 23 Popular Post Imam utisak da se istih 15 trenera i istih 40 igrača konstantno vrti po Evroligi, samo menjaju dresove ko gaće.
June 23, 2025Jun 23 Sad me podseti da kada smo igrali protiv Dubaija u plejofu, a tamo Sasa Obradovic, odmah sam pomislio da ce preuzeti njih ako dobiju EL ugovor. Ali eto, oslobodila se stolica u Kaunusu..
June 23, 2025Jun 23 5 hours ago, Jimmy Kowalski said:Sad me podseti da kada smo igrali protiv Dubaija u plejofu, a tamo Sasa Obradovic, odmah sam pomislio da ce preuzeti njih ako dobiju EL ugovor. Ali eto, oslobodila se stolica u Kaunusu..mislim da mu je bolja opcija(košarkaški) kaunasu monaku je imao jednu ludu glavu koju je sa (ne)uspehom hendlovao, ovde bi ih imao nekoliko
June 25, 2025Jun 25 Raspričao se Janaj, ima svega ko na vašaru.Meridian Sport Srbija - Kladioni...Vlasnik Hapoela otkriva…sve: Igraćemo ABA, Partizan i Zve...Još nije odigrao ni meč u Evroligi, a Hapoel Tel Aviv već kritikuje i razmišlja o novom takmičenju. To je prvi utisak posle intervjua koji je Ofer Janaj,
June 25, 2025Jun 25 „Timovi sa A Licencama ne plaćaju učešće. Ali, ako odu u NBA Evropu, moraju da plate 50 miliona evra. Timovi sa B licencama plaćaju da bi igrali, ali i 5 miliona ako bi napustili ligu. Srpski timovi plaćaju samo 750 hiljada evra, a 5 miliona ako žele da odu. Dubai plaća 12 miliona po sezoni i 5 miliona ako želi da promeni takmičenje. A Hapoel i Monako ne plaćaju ni da igraju, ni ako žele da odu.“
June 25, 2025Jun 25 On 23. 6. 2025. at 17:36, goofs said:Imam utisak da se istih 15 trenera i istih 40 igrača konstantno vrti po Evroligi, samo menjaju dresove ko gaće.pa to je sada nba style, prilicno zatvorena druzina, koja fura iz jedne korporacije u drugu.
June 26, 2025Jun 26 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Velika je nepravda što ovakav igrač nema zlato sa repkom+1Ali previse celafuta na mjestu selektora