Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Nije zalud ta kovrdžava kosica, izgleda

• Replies 11.6k
  • Views 631.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

šta kažu insajderi, koliko više para u odnosu na real i oli je dobio?

jbt, madrid, raj za život svakog sportiste ili atina takođe raj i u oba slučaja napad na titulu prvaka evrope.

ne znam koliko mu je nuđeno, pošto je bilo milion informacija, a i generalno svi insajderi su nepouzdani, ali 14/3 (ako je to cifra) bi ga učinilo najplaćenijim igračem Evrolige, uz grčkog Bugarina, plus se pominju te neke deonice, ne znam šta će s tim.

Hapoel je jedan od kandidata za F4. Na Itudisu je naravno veliki zadatak da uklopi sve, pogotovo ako dovedu i Loonie Walkera..

nemaju domaći teren, a može i opet da im se desi da im pobegnu igrači ako budu morali da se vraćaju u izrael. Ili da neki bleje u sofiji dok ostatak igra izraelsku ligu. a i ovako čisto košarkaški su se tek skupili. nisu u krugu favorita za f4 po meni, ali ko zna.

Edited by Heaviside

ovaj aktuelni roster je +/- snaga zvezde & partizana.

pored love, mislim da je vasilije svestan kako oly i real nisu klubovi koji ce da mu daju da se sve vrti oko njega a da on u takvom kontekstu retko ili nikada ne odigra na ocekivanom nivou.

Edited by uini

Ubacili su i rostere na sajtu EL, sem Zvezde rolleyes

nemaju 35 mesta za igrace

sta je sa kondicem?

nema ga na rosteru dubaia na sajtu EL, niti se spominje u ovim silnim tekstovima o ekipi i pojacanjima dubaia

a jos na polusezoni, tamo u decembru, januaru, je bila vest da je zvanicno njihov igrac od ovog leta

povredjen je (bio na kraju sezone), ali opet ne bi to smeo biti razlog da ga ne spominju kao deo ekipe