Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

47 minutes ago, kurjak said:

Fener bi sa boljim centrom bio ozbiljan kandidat za titulu, ovako mrka kapa.

Feneru uopšte ne treba bolji centar.

A do titule može da ih zaustavi jedino Pao i to ako svi izadju na teren u najboljem izdanju - od ostalih nema ko.

• Replies 11.5k
  • Views 614.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Šaras bog, vreme je da uzme titulu.

3 hours ago, kurjak said:

Fener bi sa boljim centrom bio ozbiljan kandidat za titulu, ovako mrka kapa.

Zamisli samo da se nisu letos zajebavali sa Bobijem, nego pokušali da dovedu nekog drugog centra...

9 hours ago, steins said:

Feneru uopšte ne treba bolji centar.

A do titule može da ih zaustavi jedino Pao i to ako svi izadju na teren u najboljem izdanju - od ostalih nema ko.

ja baš imam drugačiji utisak, da nema očiglednog favorita, za razliku od večine f4 turnira.

oly/real/pao/fener/monako - svi imaju adute da omlate bilo kog protivnika ako im klikne tog dana

Oly imao slabiji dan juče, pa i takav umalo da utepa Reala u sred Madrida. Po meni su i dalje favorit za šampiona, determination mi kod njih deluje najupečatljivije.

I Efes moze daleko bar po formi u finisu sezone ali ne bi bilo zasluzeno jer su se zajebavali cele sezone.

5 minutes ago, Valk said:

Oly imao slabiji dan juče, pa i takav umalo da utepa Reala u sred Madrida. Po meni su i dalje favorit za šampiona, determination mi kod njih deluje najupečatljivije.

Ma nisu bili ni blizu. Jedino su 2/4 odigrali kako treba, drugo poluvreme horor. Nisu imali nikakav odgovor na agresivniju igru Reala, gubili lopte ko na traci, skroz pogubljeni bili, da im nije Vezenkova doziveli bi katastrofu.

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ma nisu bili ni blizu. Jedino su 2/4 odigrali kako treba, drugo poluvreme horor. Nisu imali nikakav odgovor na agresivniju igru Reala, gubili lopte ko na traci, skroz pogubljeni bili, da im nije Vezenkova doziveli bi katastrofu.

Gledala sam s prebacivanjem kanala na Pariz-Fener, Oly je vodio na poluvremenu, posle je presudilo nekoliko grešaka i mnogo bolja odbrana Reala u 3 i 4/4.

Da im nije Vezenkova nije neki argument, isto kao da nije Realu Tavaresa ili Muse ili Hezonje, koga god. U svakom slučaju, nama je bolje da se igra još, šteta i što Pariz nije otkinuo pobedu juče pa da potraje zabava.

Just now, Valk said:

Gledala sam s prebacivanjem kanala na Pariz-Fener, Oly je vodio na poluvremenu, posle je presudilo nekoliko grešaka i mnogo bolja odbrana Reala u 3 i 4/4.

Da im nije Vezenkova nije neki argument, isto kao da nije Realu Tavaresa ili Muse ili Hezonje, koga god. U svakom slučaju, nama je bolje da se igra još, šteta i što Pariz nije otkinuo pobedu juče pa da potraje zabava.

Jeste argument, jer Real nije na krilima jednog igraca koji je poludeo napravio preokret, nego kolektivno. Dok se Oly kolektivno raspao, nije nekoliko gresaka, pa da kazes moglo je i na drugu stranu da ode. Drugim recima, Real itekako moze da parira, juce je pritom Facu bio los, on samo moze bolje..

1 hour ago, W.F.C. said:

I Efes moze daleko bar po formi u finisu sezone ali ne bi bilo zasluzeno jer su se zajebavali cele sezone.

Naravno da bi bilo zasluzeno ako Efes dobije na F4, kakve veze ima kako su izgledali tokom regularnog dela? I nisu se zajebavali nego imali probleme, menjali trenera, pvrede i tako to....

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

juce je pritom Facu bio los, on samo moze bolje..

Realno da, ali imam utisak da Fakundo nije vise onaj stari... Stizu i njega godine...

Edited by assignment

1 minute ago, assignment said:

Realno da, ali imam utisak da Fakundo nije vise onaj stari... Stizu i njega godine...

Odvojila ga žena od Beograda...Jova

Ja tek sad skontao nesto, vise sam gledao utakmicu u Parizu, jel' Furnije uopste igrao?

Just now, Lord Stef said:

Ja tek sad skontao nesto, vise sam gledao utakmicu u Parizu, jel' Furnije uopste igrao?

Ne.

4 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Jeste argument, jer Real nije na krilima jednog igraca koji je poludeo napravio preokret, nego kolektivno. Dok se Oly kolektivno raspao, nije nekoliko gresaka, pa da kazes moglo je i na drugu stranu da ode. Drugim recima, Real itekako moze da parira, juce je pritom Facu bio los, on samo moze bolje..

Igrali su bez jednog od dva najbolja igraca. Realno je poslednja stvar koja se moze zameriti Olimpijakosu to sto ne igra timsku kosarku i zavisi od jednog igraca. Godinama vec.