April 30, 20251 yr ko će uzeti F4 ove godine to zavisi samo od jednog imena a to je evan medi furnije. ako se pojavi uzima oly ako se ne pojavi nije bitno ko uzima.
April 30, 20251 yr 24 minutes ago, Eleniko said:ko će uzeti F4 ove godine to zavisi samo od jednog imena a to je evan medi furnije.ako se pojavi uzima olyako se ne pojavi nije bitno ko uzima.jel imas neki primer, gde je evan fournier doneo titulu?
April 30, 20251 yr 49 minutes ago, uini said:jel imas neki primer, gde je evan fournier doneo titulu?Druze, on je sinoc napisao da ako se Pariz izvuce na trecoj utakmici protiv Fenera da ce osvojiti Evroligu. Nema veze sto se videlo u svakom minutu svake utakmice u seriji da momci nisu dorasli Feneru i da ni do ovog produzetka ne bi dosli da Boldvin ravno niotkuda nije pozeleo da ispadne heroj pa je prosuo sedam razlike u regularnom delu.F4 je lutrija od dve utakmice a svih ovih sedam timova koji su ostali u konkurenciji (mada se ne bih kladio da Barsa i Real mogu vise od cetvrtfinala) da osvoje ne bi bilo preveliko iznenadjenje. Po meni je ipak najrealnije grcko finale, napisao sam to jos pre nekoliko meseci posle prvog njihovog derbija. Intenzitet koji atinske ekipe mogu da iznesu na teren ih cini favoritima protiv Fenera i verovatno Monaka, tim pre sto su sudije izgleda odlucile da puste malo jacu tucu u plej ofu.
April 30, 20251 yr ma sve okej, samo mi je izuzetno neobicno da neko povezuje fourniera i titule. bukvalno mi je on poslednji dobar igrac kojeg bih povezao sa vaznim pobedama a gledao sam ga daleko cesce nego sto bih to zeleo.
April 30, 20251 yr Realno, voleo je NYC te evropske trpače što slabo šta osvajaju Samo što su druga dva koji mi padaju na pamet pregotivni, za razliku od Furnijea.
April 30, 20251 yr Kad god Monako pridje, Panter ih vrati na bezbjedno odstojanje. Kakvog je igraca Sakota napravio
April 30, 20251 yr efes na 100% ne može da drži korak sa paomšteta što će polufinale da igraju protiv fenera
April 30, 20251 yr Ovo pravilo da se od polaska u dribling racuna faul kao faul na sutu ako posle faula izbacis loptu na istu stranu sveta na kojoj je protivnicki kos mora pod hitno da se ukine.
April 30, 20251 yr 2 minutes ago, harper lee said:Ovo pravilo da se od polaska u dribling racuna faul kao faul na sutu ako posle faula izbacis loptu na istu stranu sveta na kojoj je protivnicki kos mora pod hitno da se ukine.Tacno. Ovdje se neko sinoc zalio na one "suteve" sa pola terena kad igrac izvuce 3 bacanja na kliker, ali nije samo to problem no genreralno dosta toga gdje sude 2+1.I sad je Vezenkov genije kad u reketu ceka kontakt i brzo sutne i dobije 2+1, dok je vacaros onaj koji isto to uradi i sutne sa pola terena