Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Hejs odradio omaž Sterlingu

Ovaj šugavi Fener ,neverovatni su ,sad prave ovakve gluposti .

Ozbiljno samoubistvo Fenera u zadnjim sekundama

Najdzel u stilu Sterlinga Brauna, promasio ceo kos pa napravio glup faul

Gudura ispao magarac u pokusaju da glumi Doncica, Slukas ga odzepario samo tako, na kraju meca juri ga za dres :covid19:

Pri cemu Slukas nije uopste uzeo Gudurin :lol: 

Just now, ducca said:

Gudura ispao magarac u pokusaju da glumi Doncica, Slukas ga odzepario samo tako, na kraju meca juri ga za dres :covid19:

Pri cemu Slukas nije uopste uzeo Gudurin :lol: 

Vala baš, kada je krenuo onako labavo i visoko da dribla kao da nije za pobedu i da je ispred njega neki Ruki.

Novinarka Hernangomezu: You dive for balls 

:covid19:

52 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Novinarka Hernangomezu: You dive for balls 

Dora Panteli ? 

Pariz troluje goste sponzorom na dresu:

OlyBet

Postoji sasvim solidna šansa da će u poslednjem kolu PAO i Zvezda, odnosno Real i Partizan odlučivati o direktnom međusobnom poretku na tabeli.

Ako Mitoglu ostane zdrav resice Panatinaikos sve probleme dotle

Mislim da ce Pariz i Bajern ispasti iz 10 i da ce dalje ici Olimpijakos, Panatinaikos, Fenerbačje, Monako, Zvezda, Partizan, Real, Barselona, Efes i Armani

Redosled pitaj boga kakav 

Fale im i Lesor i Jurceven, slabi su ispod koša, a idu Olyju i Monaku u goste, Zvezda i Real kod kuće. Nije baš livada.

Slažem se za Bajern i Pariz, da idu ka dole, s tim što i Armani štuca i vuče povrede pa mi nisu neka sigurica da će preteći. Prvu posle pauze igraju Pariz i Bajern, kasnije u Pariz dolazi Armani (koji već ima negativan skor sa Bajernom), tako da u raspletu tih utakmica možemo tražiti desetog.

Efes ima lagan raspored, dva gostovanja u Beogradu su im najteže utakmice, oni će isplivati.

Kako sada stvari stoje, treba izbeći mesta 9-10 jer te kroz plejin vode na Oly, a tu mislim da bilo ko nema šta da traži. Sa svim ostalima može da se igra.

ako bih se kladio, to je da će Oly da ga opet ispuši

kvotujte me kad osvoje i Barcokas od nagrade za prvo mesto izbeli zube 

Nista ne gledam ove sezone osim neizvesnih zavrsnica ponekad, zasitim se od Zvezde i Partizana, ne znam sta da mislim o timovima

Ali mi se cisto kosarkaski na osnovu malog uzorka Fenerbahce, Monako, Panatinaikos i Barselona cine kao najjaci timovi, pod uslovom da su svi zdravi. Fener bi obrisao sve metlom da imaju nekog klasnog centra, mozda ovaj iz Saragose bude taj. Cudi me Olimpijakosov skor, na papiru je to brutalan roster ali ono sto su odigrali u Beogradu je go kurac. 

Sto na kraju znaci da ce Real da osvoji 

1 hour ago, Ratamahatta said:

. Fener bi obrisao sve metlom da imaju nekog klasnog centra, mozda ovaj iz Saragose bude taj. 

Možda bi bilo bolji da nisu gubili vreme na Bobija.