Jump to content
IGNORED

Euroleague

cvrlle

Ko ce se najvise radovati u Beogradu?  

69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

grobari jako od početka, poslali brendona na njih da im ga uvale  asap

taktika dosta jaka

• Replies 9.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Borca

623

• MiddleClass

402

• booyaka

381

• Ratamahatta

356

Posted

Prtz igra odličnu odbranu,  Makabi ne moze (otvoren) sut da uputi. 

Posted

Gledam Paris - Barsa zadnjih 5 minuta i deluje mi kao da su Parižani žestoko zalutali u evroligu. Neverovatno da je to ista ekipa koja je zabeležila već 11 pobeda.

• +1 1
Posted

Opet neverovatan sudijski poklon Parizu. Kako olako daju 3 bacanja ne za faul već za kontakt u polju, pre bio faul u napadu.

Posted

Prisli su malopre na 5 ali rutinirace ih Barsa. Totalno su divlji, samo se cekao ovaj raspad i pitanje je koliko ce imati pobeda do kraja, skoro sve mogu da izgube.

Posted

Bitno je dokrajciti ih do kraja i preskociti na tabeli jer Barsa i Real dolaze iza ledja.

Posted

Barsa i Real ce nas verovatno preskociti ali mi cemo sjebati Pariz i Bajern i taman ostajemo tu negde gde smo i sad, 6-8. mesto.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Barsa se nudila, ali Parizani su imali bas ocajna resenja na tih -4,5,6.. ishitrene suteve za 3, par zicera. Ne bih se jakladio na Barsu za TOP6 , Penaroya ih ocajno vodi. Ako nista bolji smo u medjusobnom duelu od Barse. 

• +1 2
Posted
9 minutes ago, John Dies at the End said:

Barsa se nudila, ali Parizani su imali bas ocajna resenja na tih -4,5,6.. ishitrene suteve za 3, par zicera. Ne bih se jakladio na Barsu za TOP6 , Penaroya ih ocajno vodi. Ako nista bolji smo u medjusobnom duelu od Barse. 

Nisu to ishitreni šutevi u pravom smislu. Jednostavno tako igraju cele sezone.

• +1 4
Posted

Pa igraju tako ali su divlji skroz, imali x puta sansu da pridju na jedan posed razlike i svaki put prangija, uglavnom Hifi manijak. Ovako zamisljam da bi neki Vasington Vizardsi igrali i prolazili u EL, samo polako i pun gas, ne postoji plan B.

• +1 1
Posted

Zanimljiva mi je ta sportska psihologija, moram malo da izucim.

Pariz je iznenadio i sada su vec i provaljeni i sve, medjutim, nema sumnje da su ipak i psiholoski pali.

Ali sa druge strane, mislim da bi bili presrecni da im je neko ponudio ovaj skor i mesto na tabeli pre pocetka sezone.

Zanima me moze li se sada to svicovati u mozgu, da umesto da panice jer su u krizi i seriji poraza, razmisljaju da su overacivovali i da je sve vrh i da treba da se loze i da ide gas.

Naravno, nek to to izucavaju posle meca sa nama i poraza.

• +1 1
Posted
8 minutes ago, Hele said:

Pariz je iznenadio i sada su vec i provaljeni i sve, medjutim, nema sumnje da su ipak i psiholoski pali.

ima do svega toga što si pomenio ali treba uračunati i objektivni kvalitet, koji se ne vidi negde bolje nego dugoročno. zato su lige ili plejof serije na 3/4 dobijene, najbolji pokazatelj koliko je neka ekipa dobra, jer ne može svako da provajduje kontinuitet.