Jump to content
IGNORED

Euroleague

cvrlle

Ko ce se najvise radovati u Beogradu?  

69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Valk said:

Od prvih pet timova, Zvezda pobedila četiri :wacko:

I petog cemo 

• +1 1
  • Wub 1
  • Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Borca

605

• booyaka

381

• MiddleClass

377

• Ratamahatta

337

Posted

ok je ELTV, nijedan problem do sada

jedino malo smaraju engleski komentatori, mada i na SK je ostao samo Plavšić podnošljiv

Posted

Jurolig mi je mic po mic postala najzanimljivija sportska liga na svetu. Jedino jebu sudije i besomučno pregledanje videa.

Komentatori mahom vrte 5-6 fraza, ali su slušljivi, ne kvare ugođaj. Bio je wtf momenat kad su se dvojica prepirala šta je Abrines trebao da uradi do duboko u produžetak, i to poprilično agresivno. :D

• +1 2
Posted (edited)
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jurolig mi je mic po mic postala najzanimljivija sportska liga na svetu. Jedino jebu sudije i besomučno pregledanje videa.

Komentatori mahom vrte 5-6 fraza, ali su slušljivi, ne kvare ugođaj. Bio je wtf momenat kad su se dvojica prepirala šta je Abrines trebao da uradi do duboko u produžetak, i to poprilično agresivno. :D

Naravno.

Povremeno me "iznerviraju" Kovačić i Vlahović, ali ništa specijalno.

Možda misliš na EL komentatore, ali nema veze :D

Edited by Milošica
Posted
16 minutes ago, levi said:

ok je ELTV, nijedan problem do sada

jedino malo smaraju engleski komentatori, mada i na SK je ostao samo Plavšić podnošljiv

Meni Plavsic zbog glasa deluje konstantno smoreno. Mada ni od ostalih niko ne blista.

Posted

Da da, gledam na app. Shooter's roll i još par frazetina.

Posted
Just now, Greek Freak said:

Meni Plavsic zbog glasa deluje konstantno smoreno. Mada ni od ostalih niko ne blista.

Zavisi kako se odvija utakmica :D

• +1 1
Posted
1 hour ago, Valk said:

Od prvih pet timova, Zvezda pobedila četiri :wacko:

a i petog će

Posted

Šimpuu ste obojica na ignoru, tako da očekujemo jedno 4 posta na temu tog petog.

• Haha 2
Posted

suska se da je papa istukao nunn-a

Kendrick Nunn hospitalized, Ioannis Papapetrou punished by Panathinaikos

Kendrick Nunn was hospitalized after feeling unwell, while Ioannis Papapetrou was excluded from the Sunday game vs. Maroussi due to violating team regulations.

Kendrick Nunn was absent due to feeling unwell and was taken to the hospital instead of the OAKA Arena.

"We have Nunn sick, and it's an update we had two hours before the match. But I hope it's not something serious," coach Ergin Ataman said after a 100-74 win.

Forward Ioannis Papapetrou, meanwhile, was also left out of the match due to an unspecified violation of the team's internal regulations.

"Papapetrou will be out of the team for some time. It's the club's decision," Ataman went on to say.

Additionally, Omer Yurtseven (their seventh foreign player), along with injured players Marius Grigonis and Kostas Antetokounmpo, were unavailable in the Greek League. Ataman said the latter two are continuing their rehab.

After suffering two consecutive losses in the EuroLeague, Panathinaikos is preparing for a tough week ahead, facing Barcelona on Tuesday and Partizan on Thursday.

Nunn's status remains uncertain for these upcoming games. Papapetrou will be missing.

Posted

krtica PPP

ne zovu ga džabe papa

• Haha 1
Posted

Kapa dole za Papija, čisto na muškom nivou, ako je uspeo da ispresavija onu sajlu. Baš pričam s kumom pre neko veče, kad su igrali sa Monakom, onaj nema 5% masnoća u telu.. 

Posted

Kakav je to Grk koji bije casnu sestru pa posle vice "Betmene i nisi neki". Mislio sam da to rade samo Bosanci.

• +1 1