Jump to content
IGNORED

Euroleague

cvrlle

Ko ce se najvise radovati u Beogradu?  

69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted (edited)
10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jedno ne isključuje drugo, though. Ono, neću da gledam gaženje linije, nego ću samo da proverim čija je lopta, tako što ću gledati da li je igrač u posedu lopte u nekom momentu stao na liniju. To je ono što su sinoć uradili. Pritom su imali nekakav mrljav snimak gde se apsolutno ništa ne vidi, i promenili su originalnu odluku. Pa jebote, ako ste već odlučili da kradete, učinite to malo elegantnije, a ne da vam se ceo svet smeje.

I naravno, bolno je očigledno da od sledeće sezone mora da se uvede i gaženje linije u instant replay, ali dok god nije tako, nemojte nas jebati u zdrav mozak. Za real i barsu ima poseban set pravila? Ma duvajte ga.

Ne znam odakle ti to da je zabranjeno svako gledanje gaženja linije. Zabranjeno je gledanje bilo čega što zahteva vraćanje vremena, pa tako ne može ni prilikom prvog prekida igre da se gleda da li je neko zgazio liniju pre pet minuta. U FIBA od ove sezone sme i to ako u međuvremenu nisu postignuti poeni, ako jesu onda ne sme, ne znam kako je u EL. 

Ako je sviran aut onda naravno da kod tog prekida smeju da gledaju gaženje linije, ko je poslednji imao kontakt sa loptom i tako dalje.

Postoji suštinska razlika između situacije u kojoj je sviran aut pa odmah gledaju gaženje na snimku i situacije u kojoj nije svirano gaženje linije nakon kojeg se igralo još x minuta i postognito je n poena. 

Edited by Heaviside
  • Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Borca

601

• booyaka

381

• MiddleClass

361

• Ratamahatta

320

Posted
10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jedno ne isključuje drugo, though. Ono, neću da gledam gaženje linije, nego ću samo da proverim čija je lopta, tako što ću gledati da li je igrač u posedu lopte u nekom momentu stao na liniju. To je ono što su sinoć uradili. Pritom su imali nekakav mrljav snimak gde se apsolutno ništa ne vidi, i promenili su originalnu odluku. Pa jebote, ako ste već odlučili da kradete, učinite to malo elegantnije, a ne da vam se ceo svet smeje.

I naravno, bolno je očigledno da od sledeće sezone mora da se uvede i gaženje linije u instant replay, ali dok god nije tako, nemojte nas jebati u zdrav mozak. Za real i barsu ima poseban set pravila? Ma duvajte ga.

Zar nisu vratili neku trojku Asvela juce zbog gazenja? Otprilike sam se tada vratio.

Posted
Just now, *edited by mod said:

Zar nisu vratili neku trojku Asvela juce zbog gazenja? Otprilike sam se tada vratio.

Da. Kaudijevu.

Posted

Koji kredit brt Gudura ima kod Šarasa, bukvalno powerhorse tima

Posted
51 minutes ago, Heaviside said:

Ne znam odakle ti to da je zabranjeno svako gledanje gaženja linije. Zabranjeno je gledanje bilo čega što zahteva vraćanje vremena, pa tako ne može ni prilikom prvog prekida igre da se gleda da li je neko zgazio liniju pre pet minuta. U FIBA od ove sezone sme i to ako u međuvremenu nisu postignuti poeni, ako jesu onda ne sme, ne znam kako je u EL. 

Ako je sviran aut onda naravno da kod tog prekida smeju da gledaju gaženje linije, ko je poslednji imao kontakt sa loptom i tako dalje.

Postoji suštinska razlika između situacije u kojoj je sviran aut pa odmah gledaju gaženje na snimku i situacije u kojoj nije svirano gaženje linije nakon kojeg se igralo još x minuta i postognito je n poena. 

U NBA uveliko vraćaju vreme posle gledanja snimka i poništavaju sve što se u međuvremenu desilo. Stići će i do nas koliko dogodine, ako još nije.

Posted

Fener trenutno u seriji 26-5 u Kaunasu

Litvanci 5 poena u drugoj cetvrtini

Posted

Sve izgubili dabogda, nabij ga Gudura kusur ne ostavljaj

• +1 1
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Meni je Fener najbolje izgledao do sada. Verovatno imaju najmanji upside, pa neće biti u najužem krugu favorita kad se bude odlučivalo, al sad da se igra F4, kladio bih se komotno na njih ukoliko nema Zvezde.

Posted

Neočekivano nedomaćinsko, korektno suđenje, vrlo različito od antiromskog onomad

• +1 1
Posted

NHD je najbolja cetvorka u ligi, meni mozda i omiljeni igrac od sviju. Izvini Klajburne 

Sve zna, sve radi, Kalenic na steroidima

• +1 1
Posted

Plus je seksi kompatibilan sa Bonzijem.

• +1 1
Posted

Kaže Ilija "Gudura" :lolol:

Mislim, jeste, ali čoveče saberi se