October 24, 20241 yr Trener Makabija kao da je ispao iz nekog od Umri muški filmova gde je glumio glavnog negativca
October 24, 20241 yr 15 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije. Uzeli smo Carlika i zajebali se.. Bolje da smo uzeli i Karlika i Šorca a Dvejna zanemarili. Iovako ga Željko ne voli.
October 24, 20241 yr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: olimpija kod kuće -21 poluvreme kakva grupa građana Kad nam dolaze da nas dobiju i oporave sezonu
October 24, 20241 yr Ne pratim bas pomno, radim reviziju nekog naucnog rada, ali reko bih da se cigani nece hleba najesti s ovim kenanom. Najgori je....
October 24, 20241 yr 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije. Uzeli smo Carlika i zajebali se.. Капирам да је рано да подвлачимо црту али ако се по јутру дан познаје.. Свакако је незгодно поредити различите тимове, системе и то, могуће је и да би Карлик рецимо имао тамо јаче бројке али делује да краткитм кида и на евролигашком нивоу.
October 24, 20241 yr 2 minutes ago, Kreator said: Bolje da smo uzeli i Karlika i Šorca a Dvejna zanemarili. Iovako ga Željko ne voli. Ma to sa Shortsom bi opet bila saga ko sa Monekeom, posto je imao ugovor sa Parisom, a i zelju da ostane tamo. Zato niko i nije bio preterano zagrizao. Prosto niko nije spreman da da silne pare za igraca te gradje, koji tek treba da debituje u EL..
October 24, 20241 yr Just now, Jimmy Kowalski said: Ma to sa Shortsom bi opet bila saga ko sa Monekeom, posto je imao ugovor sa Parisom, a i zelju da ostane tamo. Zato niko i nije bio preterano zagrizao. Prosto niko nije spreman da da silne pare za igraca te gradje, koji tek treba da debituje u EL.. Nisam znao za ovo, onda sasvim ok, to je to. A i ta Moneke priča me je nervirala od samog starta. Pobornik sam pravca : Ima ugovor - ne čačkaj mečku, traži dalje.
October 24, 20241 yr 3 minutes ago, MiddleClass said: Zokijev naucni rad Reveal hidden contents Jasta. Nemoj mi nauku i vinjak razdvajati