October 18, 20241 yr 32 minutes ago, MiddleClass said: Nevjerovatno je koliko malo navijaca imaju na ppp. Ajde razumijem grobare, em rusofili em im je krivo kad vide da moze da se pravi rezultat sa 7/12 domacih u rosteru plus skromnim budzetom... no me moji cigani cude jer mi smo vazda bili gospoda i postovali zemlje kosarke Ima rezona, ali naša i njihova košarkaška tradicija su na suprotnim stranama spektra. Njima je čitav koncept 3&D, šablon i atletika, a nama je koncept kliker tj. Teo. Ukratko, logičnije je da ih grobari gotive.
October 18, 20241 yr Kakva debilana sudija i zapisničkog stola u Areni Zbunili su i Flashscore, tamo odavno svirali kraj na 82:81 za CZ Edited October 18, 20241 yr by Profesionalac
October 18, 20241 yr Just now, pantelia said: Zex Pantic veceras izašao mi debil slučajno na YT, naslov bio "partizan pobeđuje bez LAŽNOG LIDERA", nikad brže nisam pritisnuo "don't recommend this channel anymore"
October 18, 20241 yr Barsa zasluzeno I pored domacinskog sudjenja za Zvezdu, Bilo bi ovo gotovo u regularnom da nisu izmislili namernu na Kalinicu..