Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euroleague

Featured Replies

• Replies 15.1k
  • Views 797.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Teo izuzetno visoko kotiran s obzirom na to koliko ne igra.

3 hours ago, booyaka said:

Nije pravoslavac

Srbin je mio ma koje vere/boje kože bio.

Gledam sad ovaj plejin, i od početka sam bio za isti, mada moram priznati da ove sezone ima dosta malo smisla. Mogu se izdvojiti 4 grupe timova. Prva je sam Real koji je suviše dominantan, dosta više nego npr Oli prošle godine što dodatno obesmišljava 9 i 10 mesto. Druga grupa su svi timovi koji se bore za plejof mesta do plejina, treće su ekipe koje su oko plejina a četvrta su fenjerasi.

Objektivno gledano kroz celu sezonu do sada, timovi ispod osmog mesta nisu ni po čemu zaslužili priliku da u jednoj utakmici izbace Makabi ili čak i Virtus. Čak mi se čini da bi plejin prošle sezone bio potencijalno zanimljiviji i dosta smisleniji. Ali dobro šta je tu je. Nadam se da će ga dugo zadržati i da ćemo dočekati da vidimo kako neki od 9ti ili 10ti tim prolazi na F4

Ja ne volim plejin, mislim da je takmičarski nefer i nisam bio za uvođenje istog, ali mora da se prizna da su utakmice poslednjih kola vrlo kompetetivne, u (odokativno) 8/9 mečeva se grize za pobedu koja nešto znači.

Ne može do kraja da se primeni NBA sistem u EL jer se igra više nego duplo manje utakmica, nedovoljno da se timovi izdiferenciraju sa odnosom pobeda i poraza, zato se dolazi do ovih besmislenih parametara koji služe da budu izuzetak a ne da se primenjuju u svakoj sezoni u sve komplikovanijim situacijama.

Mozda da se malo doteraju pravila, pa da 2 tima koji iz plejina prodju dalje igraju prve 3 tekme u gostima protiv prvoplasiranog i drugoplasiranog iz regularnog dela sezone

Pa ako donesu seriju kuci, alal im kurac. 

Time bi se dalo na znacaju prvoj sestorki, a posebno prvom i drugom. Da postoji motivacija i dobra nagrada za svaki trud i uspeh i da se naprave mikroborbe kroz celu sezonu, da ti ne bude svejedno da li si prvi/drugi ili treci/cetvrti, posto je F4 ionako na neutralnom

2 kola do kraja, samo 4 tima mogu da tankuju i lade jaja, to je bolje nego prosle sezone kad je u isto vreme bar 8 timova vec tankovalo. 

Borili su se Partizan, Baskonija, Zalgiris, Efes, Fener, Makabi i Monako do kraja (neki za zivot, neki za domaci teren), svi ostali su manje vise blejali (bilo jasno da ce prva 3 biti Olimpijakos, Real i Barsa), ovo ostalo vec poispadalo u novembru i martu 

Edited by Ratamahatta

Dobar je plejin. Na prvu loptu deluje da zaista 7. i 8. doživljavaju nepravdu i moraju da brane svoj plejof u 1 utakmici.

Al ako izgube 2 utakmice od plejin timova, u kojoj bar jednu igraju kod kuće, džaba im sve, izgubili bi svakako best of 5 seriju od Reala i Barse. 

Nijedan sistem nije idealan, ovaj je relativno pravedan i sužava prostor za štelovanje/tankovanje.

1.april, alba otišla u EK, šta može da krene po lošem

Efes ce, dakle, sledece sezone nazad na mesto koje mu pripada.. 

Bolje igraju s ovim rezervnim trenerom