March 28, 20242 yr Efes pobedio u Baskiji, i zadnje kolo igra protiv nas za prolaz Eleniko otvorio 2 sampanjca Edited March 28, 20242 yr by Ratamahatta
March 28, 20242 yr Veličanstvena atmosvera u Areni Šteta što su splitski prijatelji morali otić doma razočarani Ja onako
March 28, 20242 yr 11 minutes ago, Eleniko said: Veličanstvena atmosvera u Areni Šteta što su splitski prijatelji morali otić doma razočarani Ja onako Rađa nije otišao razočaran, otkud ti to?
March 28, 20242 yr Zapravo pardon, mozda Efesu i ne bude to za prolaz, zaboravio sam da imaju slabiji h2h od Partizana. Ali je kvota 0.99 na keca Efes je i prosle godine igrao tu pred kraj (zadnje ili predzadnje kolo ako se dobro secam) protiv Fenera u gostima za prolaz, kad je Ataman popizdio i otisao pre kraja Partizanu legli svi rezultati veceras osim sopstvenog
March 28, 20242 yr Just now, booyaka said: Rađa nije otišao razočaran, otkud ti to? Nisam znao da je cigan, orjunaš i delija
March 28, 20242 yr 8 minutes ago, Ratamahatta said: Zapravo pardon, mozda Efesu i ne bude to za prolaz, zaboravio sam da imaju slabiji h2h od Partizana. Ali je kvota 0.99 na keca Efes je i prosle godine igrao tu pred kraj (zadnje ili predzadnje kolo ako se dobro secam) protiv Fenera u gostima za prolaz, kad je Ataman popizdio i otisao pre kraja Partizanu legli svi rezultati veceras osim sopstvenog Pogle malo bolje tabelu 16. sigurno ispada Izgleda da 13. prolazi, a? Edited March 28, 20242 yr by Eleniko
March 28, 20242 yr 4 ekipe ce zavrsiti sa 16 pobeda, mmw. Partizan, Efes, Baskonija i Milano. Pojma nemam ko tu onda upada u plejin, ali cini mi se da KKP ima bolji h2h sa svima, pa bi trebalo da je siguran.
March 28, 20242 yr 39 minutes ago, FPLS said: 4 ekipe ce zavrsiti sa 16 pobeda, mmw. Partizan, Efes, Baskonija i Milano. Pojma nemam ko tu onda upada u plejin, ali cini mi se da KKP ima bolji h2h sa svima, pa bi trebalo da je siguran. Mi da dobijemo dve vezane, dve utakmice u kojima imaš neodoljive prilike da +16 odvedeš u poraz... jašta. Ostalo se možda i desi, sem Olimpije koja ako zaista dobije Makabija u gostima neka ide dalje, alal im plajvaz. U slučaju tog kruga se gleda međusobni skor 4 tima. Tu je kalkulacija potpuno drugačija od toga kakve međusobne imamo sa svakim pojedinačno i nemam predstavu koja dva tima bi išla dalje. Al ako nekim slučajem budu Efes, Baskonija i Partizan na 16:18 svi imaju po 2:2 a Baskonija ubedljivo najlošiju koš razliku i ona bi ispala
March 29, 20242 yr partizani ce izgubiti od Albe 🤣 a sto oni napisu svoje pobede, ali drugi ce izgubiti.