January 5, 20242 yr 1 minute ago, elementary said: Mada neka Real pobedjuje kući sve utakmice, nema potrebe da Efes bude još jedan konkurent za plej of. Razum kaže tako, ali je uvek lepo kad goveda izgube Mario čistu omašio za pobedu
January 5, 20242 yr Duško čuvao Hauarda za završnicu i Haurad ušao i rešio samo za Barsu. Valensija prilično glup faul, ali eto bar ćemo u ovom kolu da izbegnemo kukanje nakoksanog Grka oko suđenja. Nisam verovao da će Lesor da drugo, pogled mu je baš bio sasran. Real Efes valjda su crkli od umora, svakave gluposti u napadu sa obe strane. Jeste da skoro svima više odgovara da Real pobedi ali ne može se navijati za njih posebno kad Larkin onako izvrti Edija za 2+1+Tehnička. Plais je sisa obična, na -1 sam u reketu vraća Brajantu za 3 umesto da pospremi u koš.
January 5, 20242 yr 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Flopazzo koristi svaku priliku da se bacakne Bukvalno se baca i kada je iza igrača.
January 5, 20242 yr Kako je ovo prirodni pokret ruke Muse aj objasnite pliz sudije Edited January 5, 20242 yr by arheolog1981
January 5, 20242 yr Auuuuu ja još sve vreme mislim da li gledaju običan faul ili nesportski. Kad ono ruka na lice nije ni faul...
January 5, 20242 yr Op,op, Efes i dalje ima dobre igrace . Plajs baba samo za tri zna da šutira ,ispod kosa neupotrebljiv . Bice neke tuce Edited January 5, 20242 yr by elementary
January 5, 20242 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: not foul To se nisam nado. Reko govna će smisliti da nije namerna kad ono nije ni faul. Štitio se kaže referent E sad navijam za Efes... šaljim se, za Efes od prvog minuta
January 5, 20242 yr Isto kao što je bila igra na loptu Kampaca, koji posle faula hvata za ruku Brajanta.. Boltauzer sisica Ipak Plajs stavlja pečat
January 5, 20242 yr 5 minutes ago, elementary said: Kakva lozana komentator na ETV To je Arlauckas, bivši igrač Reala