January 4, 20242 yr https://www.instagram.com/p/C1plBnuiLEL/?igsh=Mnp2eDduazFhY3dp Odahnuo Zvezdin medicinski staff
January 4, 20242 yr 10 hours ago, ducca said: Realnije je da predje u njihov tabor, uklopio bi se Priznaj da bi volio Zeklea u Zvjezdi
January 4, 20242 yr Ne bih, priželjkivao sam ga dok je igrao u Olimpijakosu, ali tada je bio pod kontrolom. A i precenjen je igrač gledajući čisto košarkaški. Dobar, ali ne vrhunski.
January 4, 20242 yr 4 minutes ago, Ratamahatta said: Bolji je Tobi za rotaciju od ledeja?!? možda ako pod rotacijom podrazumevaš ofset rotaciju Edited January 4, 20242 yr by kud u maglu Simoviću
January 4, 20242 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: Za rotaciju je najbolji Petrušev Čim se montira, odmah se rotira
January 4, 20242 yr 4 minutes ago, Ratamahatta said: Zajebavam se zaboga Napisao bih Si Monovic ali je liferovan prekjuce Rotirao se iz Zvezde u Bešiktaš.
January 4, 20242 yr 34 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Priznaj da bi volio Zeklea u Zvjezdi Podeljen sam oko toga, njegov profil i te kako treba i ovoj i prošlogodišnjoj Zvezdi, ali ako bi moglo bez sedanja na tudja kolena i slično...
January 4, 20242 yr 4 minutes ago, ducca said: ali ako bi moglo bez sedanja na tudja kolena i slično... To je sve deo hasla, ali jbg da, ponekad ne ume da se kontroliše. To je ono što u paketu dobijate s njim. Uz svesku i grejalicu
January 4, 20242 yr Meni je Ledej vrh igrač, jes prljav i onako mi je sav gadan tip ali kapiram da bih ga zavelo da igra za Zvezdu. Vrhunski košarkaš u svakom slučaju. Edited January 4, 20242 yr by Heaviside