October 5, 20232 yr Dobric plodi u Bolonji, 10p za poluvreme, Aleksa 20p, kako li bi tek cepali da su odmarali ovo leto i da se nisu lomatali po Filipinima
October 6, 20232 yr Gudura 9 poena za 3 min koliko je bio u igri. Pogodio polaganje preko Mirotica sa zvukom sirene za kraj prve cetvrtine.
October 6, 20232 yr Dobre utakmice veceras ,derbi u Atini i još jedna odlična utakmica u Turskoj . mislim da je ove godine još izjednačenija liga ,ima 2,3 slabije ekipe ostalo sve tu negde . Odlican pocetak u Atini . Edited October 6, 20232 yr by elementary
October 6, 20232 yr Ovo će biti verovatno najzanimljivija sezona evroliga do sad. I sa najviše gledalaca u istoriji. Edited October 6, 20232 yr by smooth.Op
October 6, 20232 yr Madar vs Mirotic, ne znam ko mi je drazi trenutno. Ipak za Armani A Gudura? [emoji23]
October 6, 20232 yr 4 minutes ago, smooth.Op said: I sa najviše gledalaca u istoriji. baskonia je prodala 10k sezonskih ulaznica, oaka neće biti prazna ko prošle sezone(valjda), zvezda ne igra u pioniru
October 6, 20232 yr Nereseno Milano Fener, 9 sekundi do kraja. Fener ima napad. Mirotic se sakrio, nigde ga na kraju edit: produzeci Edited October 6, 20232 yr by Defunctus
October 6, 20232 yr 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: baskonia je prodala 10k sezonskih ulaznica, oaka neće biti prazna ko prošle sezone(valjda), zvezda ne igra u pioniru Lakše nabrojati gde se očekuje slabija poseta. Alba i Asvel. Monako zbog kapaciteta. Očekujem da i Minhen živne.