July 19, 20232 yr 12 minutes ago, omiljeni said: kako se zvao onaj lik što je za Blic pisao baš na tu temu sporta i biznisa? otprilike pre 15-20 godina. baš velika glava, pa još čupava frizura, kao da je ispao iz pavićeve serije, jataganac/kurčubić taj neki izgled. mislim da se bio uglavio i zvezdinu upravu i to u neku bitnu fotelju. Zoran Avramović
July 19, 20232 yr 43 minutes ago, Plajvi said: Koga je ono Galeb bese svetovao oko koncerta na kom je gost svirao a on bio, Vranjkovica? Galeb savetuje skoro sve goste. Ispoštuje samo ove što baš mora tipa lekari, ozbiljni naučnici i to...Ali to je takva forma, sede kao ortaci i ćaskaju. I ja tako krenem posle dva piva da solim ortacima pamet, a i oni meni.
July 19, 20232 yr 53 minutes ago, Segundo said: Zoran Avramović je li se taj bio nešto uvalio i u neki FIFA/UEFA krasni, tipa neki marketing, pa je odatle mrsomudio. Lafinaš tipa Gane Pecikoza, taj tip likova, liči Đorđić na njega.
July 19, 20232 yr sad gledam, ta budaletina još uvek objavljuje te svoje nebuloze u blicu i još kojekude. u idealnom svetu batonga bi maštao o danu kad će makar teša tešanović pozove u emisiju da popuni vreme između dva eksperta za reptile i drevne vanzemaljce. ali u ovom našem svetu on već 35 godina direktoriše i predsednikuje u zvezdi. pa jebente robijo
July 19, 20232 yr 28 minutes ago, James Marshall said: je li se taj bio nešto uvalio i u neki FIFA/UEFA krasni, tipa neki marketing, pa je odatle mrsomudio. Lafinaš tipa Gane Pecikoza, taj tip likova, liči Đorđić na njega. taj
July 19, 20232 yr Po ovim kvotama, a i nekim podkastima i intervjuima, vidim da se Efes i dalje kotira visoko, sam vrh. Promenjen trener, otišao Vasa i još par igrača, Larkin imao dosta tihu sezonu u odnosu kako je igrao prethodnih, ima tu par igrača koji su u finim godinama, dosao Darius Thompson koji je imao sezonu iz snova, par igrača iz turske lige i Eurocupa, na prvu ih ne bih spakovao u sigurnih top 4 ekipa, a kao što rekoh na početku, svuda se kotiraju tako.
July 19, 20232 yr efesu je ta kvota nasleđe iz prethodnih sezona, tim koji je osvajao f4 u dvaod tri poslednja takmičenja zaslužio je da na početku sezone bude bar u drugom krugu favorita sasvim sigurno niko se neće zaleteti i uplatiti 💶 na efes u julu