May 10, 20233 yr I na kraju je karijerni luzer Hezonja resio utakmicu. On nikada u zivotu nije ubacivao vazne trojke do veceras. Mislim da je Real prosao nezasluzeno ( zbog onog incidenta sto su izazvali u drugoj utakmici serije) ali i Partizan je sam sebi kriv , zbog nacina na koji je isputstio ogromnu prednost u drugom poluvremenu. Edited May 10, 20233 yr by Micko8
May 10, 20233 yr Smorio sam vec na par topika, ali... Spoiler fali Avram, ove 3 izgubljene tekme je onaj Partizan s pocetka sezone kad ovaj nije igro. Napred Monako, ako ne moze Monako nek osvoji Kalenic
May 11, 20233 yr Da li jabuseleova kazna vazi i za f4 ili ce te dve preostale utalmice da odradi u prva dva kola u narednoj evroligi?
May 11, 20233 yr Author 31 minutes ago, shimpr said: Da li jabuseleova kazna vazi i za f4 ili ce te dve preostale utalmice da odradi u prva dva kola u narednoj evroligi? Pa valjda su mu ciljano zatvorili sezonu sa 5 utakmica zabrane. Isto je tamicenje i F4 i Top8. Edited May 11, 20233 yr by cvrlle
May 12, 20233 yr Madar se po mom misljenju razvija previse sporoiako to nije retko na poziciji pleja. Osim neupitne borbenosti i dobrog pregleda igre (malo i iznudjenog losim ulazom i sutom) nisam ja video puno kod njega.
May 12, 20233 yr Ja sam zadovoljan Madarom, on i Smajli su nam svojim 10minutnim rolama resili neke jako bitne utakmice. Mislim da je i kod njega vidan napredak u odnosu na proslu sezonu, ali da, kod plejmejkera to ide sporije.
May 12, 20233 yr JA ne znam gde da pišem o ovom cirkusu koji se zove valjda Liga Šampiona ili tako nešto KO nije gledfao ova polufinala ne zna šta je propustio ovo je ko onaj final4 Evrokupa samo na kokainu Unikaha ne napravila 5-0 i uzela loptu za ....3 sekunde I onda ova završnica....................:isuse: A Džile će da uzme sa Hapoelom, mmw Edited May 12, 20233 yr by steins
May 12, 20233 yr Kendrik Peri...........crnogorski reprzentativac I zvezda Solnoka, sad sam setio odakle ga znam Udaviće ga u Malagi posle ovoga Sa druge strane, TJ Šorts, makedonski reprzentativac Maši oba bacanja na 9 sekundi pre kraja koja njegovom timu trebaju ko lebac Šou Edited May 12, 20233 yr by steins