May 9, 20233 yr Zaboravih da pohvalim idiote iz Evrolige što su sve tri pete utakmice strpali u isto vreme u sredu. Jebeni retardi.
May 9, 20233 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: kako brt, danas je oly fener, sutra u 20 monaco macabi, a u 21 real i mi izvinjavam se, nisu ovi iz EL retardirani, ja sam. Ko zna šta sam i gde sam gledao. Edited May 9, 20233 yr by garmonbozia
May 9, 20233 yr dovoljan je skandal da se dve majstorice preklapaju jedno poluvreme, ali to im je ™ verovatno im je zanemarljiva gledanost po zemljama utakmica u kojima ne igra domaći tim, pa zbog toga guraju sve u prajm tajm. ako uopšte može da se nađe neka logika u ovom odsustvu mozga u kontinuitetu godinama
May 9, 20233 yr Meni najveći wtf da se utakmice poslednjeg kola igraju ne u različitim terminima, nego u različitim danima. Baš solidan prdež mozga
May 9, 20233 yr pa rezultati tih utakmica ne utiču ni na šta, poslednje kolo ligaškog dela je svakako wtf momenat on topic gudura školuje gavri muni
May 9, 20233 yr Odlična utakmica Oly - Fener, fina dinamika. Setih se starog opažanja DV-a da u modernoj košarci 50% napada - i to kod najboljih ekipa - se završava van plana i zavisi od individualnog kvaliteta igrača. Gudura za sad odličan.