Jump to content

Euroleague

Ko ce se najvise radovati u Beogradu? 69 members have voted

1. 1. Ko ce se najvise radovati u Beogradu?

• Fenerbahce
      29
    • CSKA
      6
    • Real Madrid
      8
    • Olympiacos
      10
    • Panathinaikos
      0
    • neko sesti
      16
  2. 2. Kako prolazi Crvena Zvezda?

• maj, Arena, final4
      8
    • poslednja stanica playoff
      2
    • borba za playoff ali kao i prosle sezone za malo
      17
    • samo statista, topovsko meso
      42

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Svaka cast Slukasu ali Vokap je pobednik dana, bez obzira sto ih ono nije kostalo pobede. Jebena legenda. 

Kaže Michael Roll za ovo kurčenje Gudure nakon umalo koša za pobedu 'not allowed' za igrača koji je dao samo 4 poena :D

Bolesna trojka Slukasa

Treće kolo svi gostujući dobili. Nisu se slučajno našli u prva četiri.

Jes' da je odvratni Olimpijakos u pitanju, ali uvek je lepo kad Turci izgube usred Konstatinopolja.

Itudis neki los koks cepa ove godine, nadrkan je ko konj i mnogo drami, nije pre bio ni blizu takav 

Jel bilo logike da Gudura drzi loptu do kraja? I da je sutnuo iz losije pozicije i promasio imali bi makar produzetak?

da sam znao da ću da padnem, ja bi seo

nije bilo logike, eventualno da su imali  još jedan pas pre gudurićevog šuta, ostalo je 3.8s dobro su branili al ga je slouskas ubacio i kraj konac

Dere Makabi, Saša Obradović isključen pri kraju 3/4, sa pravom negodovao

pred početak 4/4    79:53

skoro pa siguran peti meč kod Đovaka

Iskusno je Real ovo odradio van terena i posle na terenu. Partizan ako uspe da izvuce prolaz u Madridu , to ce biti uspeh ravan onom kada su osvojili Evroligu.

Edited by Micko8

Inace, mislim da je Real jos daleko od obavljenog posla. Tavares vuce k'o konj, povremeno Rodrigez zalici na onog starog, ali sve je to krajnje neubedljivo i dalje. Pa i ta famozna Mateova zona uglavnom ni na sta ne lici, ali je KKP slabo kaznjava. Danas su Naneli i Exum promasili maltene sve sto su sutnuli, uglavnom iz otvorenih pozicija, a opet je bilo na jednu, dve lopte. Nema Jabuselea, nece biti ni Deka, Partizanu se vraca Panter. Taj mec je 50-50 apsolutno, ako ne i 55-45 u korist Partizana.

Šta je u pitanju kod Deka? Koljeno ili nešto drugo?

Opet zanimljiva utakmica u Istanbulu, bice ovde svasta do kraja.

Gudura se ozbiljno raspada, ne znam treba li nam ovakav na svetskom.

11 minutes ago, Defunctus said:

Opet zanimljiva utakmica u Istanbulu, bice ovde svasta do kraja.

površno gledam, deluje mi kao hrkljuš basket

krvava kolena taj rad

13 izgublenih lopti vs. 13 ass

McKissic da igra svake godine samo plejof i fajnal for, kad udje u svoje ludilo, do tad da ladi jaja.

Svidja mi se NHD, svasta ume cojk