January 16, 20215 yr GM Fenera Mauricio Đerardini je vrlo, vrlo ozbiljan tip. Još pre sezone je rekao da će se boriti za ulazak u plejof i da bi bili zadovoljni osmim mestom. Edited January 16, 20215 yr by Heaviside
January 17, 20215 yr Sad ozbiljno, to što su vezali nekoliko pobeda ne treba nikog da zavara, jer su bili sve protivnici iz donjeg doma EL, Olimpijakos, Asvel, Zvezda, Baskonija, Panatinaikos.
January 17, 20215 yr Ne zajebavaj, sedmi im beži jednu pobedu, a četvrti, peti i šesti dve na 16 kola do kraja(zenit ima dve, a armani jednu utakmicu manje odigranu). U igri su za plejof.
January 17, 20215 yr U principu Trinkijerijeve ekipe su poznate po dobrom startu a lošem finišu tako da me ne bi iznenadilo da se to desi.
January 20, 20215 yr Kyle O'Quinn u Feneru. Ne znam kako ga niko u NBA nije pokupio, ne verujem da postoji mnogo sposobnijih rezervnih centara.
January 20, 20215 yr 1 hour ago, Joe D said: Kyle O'Quinn u Feneru. Ne znam kako ga niko u NBA nije pokupio, ne verujem da postoji mnogo sposobnijih rezervnih centara. Pritom je onaj Tajbulov vlog iz babla pokazao da je baš kul i pametan lik
January 22, 20215 yr 3 minutes ago, Shaq said: ozbiljan gospodin tinki linki, proslo kolo se posvadjao sa lasom.. sada ovo.. jak virus
January 22, 20215 yr Nije se Trinkijeri posvađao sa Mesinom nego lik koji je zadužen za komunikaciju iz Bajerna. Kakvi ste likovi haha
January 22, 20215 yr Sunce ti jebem koju bi patnju čovek izazvao da je bio bar 2 sezone kod nas. Boli kup radivoja koraća jeboteee Al stvarno ne verujem