December 31, 20205 yr Ne ide mu na ruku to kako se košarka razvija kao igra. Visoki ako nema igru spolja se pretvara u pravo pomoćno osoblje bekovima i krilima.
December 31, 20205 yr ma kurton od igraca gotovo ko onaj bogdan sto sutira trojke 2-9 u ligi pa koliki kurton moras biti da tako sutiras trojke u nba xixixixixi naravno da je nedostatak suta spolja dosta velik minus ali u nba i dalje ima solidan broj igraca bez suta i to ne samo na spoljnim pozicijama a sa druge strane nije ni mali broj onih koji su sut za 3 uvrstili u arsenal i u 30tim godinama mislim da se zajebao sto nije otisao u nba ako ne ranije, a onda ovo leto ali boze moj, em ima jos vremena, em nije (bas) sva vrhunska kosarka u toj ligi u svakom slucaju miutinov je srpski centar broj 2 po kvalitetu godinama igra na visokom nivou a ovih 16 ofanzivnih skokova u el je impresivan rezultat
January 1, 20215 yr Milutinov moze da pogodi i sa poludistance , ima on lep sut, spor ali lep , mozda bi mogao i da ga pomeri i iza linije za tri poena ali u Evropi je zakucan u sam reket. Edited January 1, 20215 yr by Micko8
January 7, 20215 yr Za EL je minimum hala od 5k, za licencu je minimum 10k.Za EC ne znam, ne pratim to toliko.
January 12, 20215 yr I u vreme kada su Poljaci dobili licencu, obrazlozenje sto nisu dobili neki koji su se tome nadali je bilo nedostatak hale sa 10k
January 13, 20215 yr Dobro je za njega da igra negde cini mi se ove sezone bas dosta evropljana vratlo iz nba Jel se hezonja negde udomio?
January 15, 20215 yr yep, cim su im oduzeli ofanzivni skok, potpuno druga utakmica. tacno je ono sto im je najveca prenost ujedno najveca mana. preglomazni su i fali im sirina.
January 16, 20215 yr Da, jer nisu bili samo porazi problem vec i blamiranje od rezultata. Ali istrpili su trenera i evo vezali pet pobjeda. Svaka im cast!