Jump to content
IGNORED

Španija i Katalonija

Lord Protector

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, Lancia said:

Na manifestaciji reapublikanaca protiv monarhije i palestinske zastave. Svet je kompletno poludeo.

Dobro što se nisi odeslio u JAR, gde god odeš praćeno je nekim čudnim anomalijama...

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Evo @Budja isto ono sto sam pisao pre neki dan a ne dolazi iz redova ultra desnice.

Ljudi su jednostavno ispizdeli i traze da se preko njihovih poslanika prekine sa ovom

jeftinim koriscenjem socijalnih slucajeva i migracije za dnevno politicke svrhe.

Sad zamisli da je ovo doslo iz usta VOX-a.

Edited by Lancia
Posted
1 hour ago, Lancia said:

Evo @Budja isto ono sto sam pisao pre neki dan a ne dolazi iz redova ultra desnice.

Ljudi su jednostavno ispizdeli i traze da se preko njihovih poslanika prekine sa ovom

jeftinim koriscenjem socijalnih slucajeva i migracije za dnevno politicke svrhe.

Sad zamisli da je ovo doslo iz usta VOX-a.

Silvia Orriols je katalonski nacionalista ekstremne desnice. Dakle, VOX. Zato i prica o "sanitarnom kordonu". I prica o tome da nije "ekstremna desnica".

Crpi glasove iz istog izvora i ima isti diskurs.

Ojos, ne kazem da imigracija nije problem samo kazem da Silivia Orriols nije tradicionalna desnica, tipa Junts x Cat.

Posted
3 minutes ago, Budja said:

Silvia Orriols je katalonski nacionalista ekstremne desnice. Dakle, VOX. Zato i prica o "sanitarnom kordonu". I prica o tome da nije "ekstremna desnica".

Crpi glasove iz istog izvora i ima isti diskurs.

Ojos, ne kazem da imigracija nije problem samo kazem da Silivia Orriols nije tradicionalna desnica, tipa Junts x Cat.

Moj krivica, ne pratim ko je gde, vec sta govori. Ovo nije problem migracije u uzem smislu, vec nemogucnost funkcionisanja sistema, na sta se upozorava vec duze vreme. Bice zanimljivo kako ce se prirodni saveznik PSOE sad odnositi prema tim zahtevima, koji su koliziji na drzavnom nivou a trebaju im glasovi za vlast u Katalunji. Kazem bice zanimljivo, zato sto to dolazi iz njihovih redova, pa makar i desnih a ne sa nacionalnog upliva od strane PP ili ne daj boze VOX-a.

• 1 month later...
Posted (edited)

Daniel Guzman, glumac i reziser, inace poznati progresista i zagovornik okupacije praznih ili tudjih stanova, na sudjenju zbog toga sto je sa jos cetvoricom rmpalija izbacio iz svoje kuce sestoricu mladih ilegalaca uz primenu neodgovarajuce sile. Ah ti levicari, preko tudjih ledja :rolleyes:

Edited by Lancia
  • +1 1
  • Hvala 1
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

15693492820531.jpg

Íñigo Errejón, spanski politicar, jedan od lidera stranke Podemos, uhvacen ne prvi put u zabranjenom vocu kako seksualno napastvuje zene i koristi se visokom politickom funkcijom.

Na sudjenju, kaze: ''Samo sam joj vatao guzove i grudi, ali je imala brus i nisam vadio penis na nju, kako me optuzuje''

Inace je bio najvatreniji borac za zenska prava u Parlamentu Spanije, poznata je njegova parola:

GhvC-XsXMAAlTxJ?format=png&name=small

''Nema lazne optuzbe od strane zenskog pola, postoji samo fanaticna desnica, ciji je jedini posao da kriminalizuje zenu''

Takodje, histericno je napadao gde je stigao Ex-Predsednika Fudbalskog Saveza Spanije zbog poznatog ljubljenja u usta fudbalerke Spanije nakon osvajanja Svetskog prvenstva.

Najgori sljam Spanije se nalazi na ultra-levici, bukvalno nema nijednog politicara bez skandala.

Posted
On 16.6.2024. at 15:58, Lancia said:

Na manifestaciji reapublikanaca protiv monarhije i palestinske zastave. Svet je kompletno poludeo.

palestinske zastave, jel to dobro ili loše 

Posted
Just now, Eleniko said:

palestinske zastave, jel to dobro ili loše 

Zini da ti kazem.

• Tužno 1
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

neću, ja volim migrante

:covid19:

Mogu da dobiju free smeštaj van sezone ili družba je družba a služba... :fantom:

• Tužno 1
Posted (edited)
59 minutes ago, Lancia said:

15693492820531.jpg

Íñigo Errejón, spanski politicar, jedan od lidera stranke Podemos, uhvacen ne prvi put u zabranjenom vocu kako seksualno napastvuje zene i koristi se visokom politickom funkcijom.

Na sudjenju, kaze: ''Samo sam joj vatao guzove i grudi, ali je imala brus i nisam vadio penis na nju, kako me optuzuje''

Inace je bio najvatreniji borac za zenska prava u Parlamentu Spanije, poznata je njegova parola:

GhvC-XsXMAAlTxJ?format=png&name=small

''Nema lazne optuzbe od strane zenskog pola, postoji samo fanaticna desnica, ciji je jedini posao da kriminalizuje zenu''

Takodje, histericno je napadao gde je stigao Ex-Predsednika Fudbalskog Saveza Spanije zbog poznatog ljubljenja u usta fudbalerke Spanije nakon osvajanja Svetskog prvenstva.

Najgori sljam Spanije se nalazi na ultra-levici, bukvalno nema nijednog politicara bez skandala.

Cek, cek, zaboravio si da dodas da je bio u sukobu sa Pablitom Iglesiasom iz Podemos i prvi koji se odvojio prvo u Más Madrid, a onda u Sumar.

Tako da sada Pablito i Irene Montero likuju.

Takodje, i pored ove telenovele sa drzavnim tuziocem, ne bih ja tako olako sljam pripisivao samo levici. Bice da se i omiljena politicarka desnice Isabel Ayuso malcice omastila tokom COVID-a.

Edited by Budja
Posted
3 minutes ago, Budja said:

Cek, cek, zaboravio si da dodas da je bio u sukobu sa Pablitom Iglesiasom iz Podemos i prvi koji se odvojio prvo u Más Madrid, a onda u Sumar.

Tako da sada Pablito i Irene Monteros likuju.

Takodje, i pored ove telenovele sa drzavnim tuziocem, ne bih ja tako olako sljam pripisivao samo levici. Bice da se i omiljena politicarka desnice Isabel Ayuso malcice omastila tokom COVID-a.

Stvarno ne znam sta sad pokusavas da porucis, da je Irene Monteros OK sa svojom agendom da deca mogu da seksaju, jer je to njihovo neotudjivo pravo i da guras pricu o korupciji sa desne strane, kad je cela vlada sa Sancezom do guse u skandalima. Ako je i od tebe, previse je. Nemam nemru da udjem u jos jedan krug relativizacije sa tobom, dosta mi je tvog talasanja na srpskoj politici.

Posted
7 minutes ago, Lancia said:

Stvarno ne znam sta sad pokusavas da porucis, da je Irene Monteros OK sa svojom agendom da deca mogu da seksaju, jer je to njihovo neotudjivo pravo i da guras pricu o korupciji sa desne strane, kad je cela vlada sa Sancezom do guse u skandalima. Ako je i od tebe, previse je. Nemam nemru da udjem u jos jedan krug relativizacije sa tobom, dosta mi je tvog talasanja na srpskoj politici.

Ovako:

Prvi pasus (Iglesias i Monteros) je samo u funkciji traca.

Drugi pasus je ozbiljniji. Rec je o tome da, ako kazes da je na ekstremnoj levici sljam, bez pominjanja ostatka politickog spektra to implicira da su oni najgori. Moja poenta je da su prilicno slicni licemeri i lopovi u poredjenju sa desnicom.

Posted

Kad smo kod bizarnih likova iz spanske politike, uvek sam bio slab na Cristinu Cifuentes. Cerka Frankovog generala, visoka funkcionerka PP i sefica madridske regije, uvek mi je delovala nedovoljno ozbiljno i cak skoro zajebantski (u poredjenju sa Esperanzom Aguirre npr, koji je neki miks Thatcherke i Von der Leyen). Da sam bio negde u pravu ispostavilo se kad se saznalo da je em falsifikovala diplomu, em je uhvacena u kradji parfema (sic). Malopre sam cekirao sta je sa njom. U principu deluje da je postala instagramusa, pravi kolace i onda postuje recepte (pritom to ni ne izgleda tako lose).

• Create New...