bradilko Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 pa i prodaja grujica je bila podrzana.oci da se izvade ko je bio protivan. obrazlozenje-mora klub da prezivi
levi Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Zašto ovde donosite rasprave sa imaginarnim likovima sa tvitera i dugih foruma Na ovom forumu Božović je procenjen kao zalizani švercer, onog dana kada su poslali vladin avion po njega. Ako je kratko pamćenje postoji search -_- http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19113&p=3066016 Neće biti ultraofanzivni, i protiv Krasnodara je ušao Pešić na krilo. Jedino što to tad već nije ni na šta ličilo Edited August 26, 2017 by levi
Toni Sumaher Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Kakve veze ima ko je i kada hailovan? Ima ko gleda tekme i ima oči, i tada i sada. Mislim, ako se gleda forum :D samo na FKP temama Đukić je u mesec dana hailovan, pa pljuvan pa sad opet megacar. Khm...pa kako ko, ovo za Djukica. Tek kad je poceo da se prilagodjava ekipi, poceli su i neki rezultati. Evo ga i danas mudruje kako se umiralo u lepoti protiv Olija (mada je i to foliranje), a da je od toga bilo vaznije 0:0 u prvoj protiv Videotona. Majstor za otkrivanje tople vode.
MocaVukotic Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 meni on i dalje ide na kurac sa onom svojom šablon-retorikom, al koga boli kurac, dok ima rezultate samo napred matori
Toni Sumaher Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 meni on i dalje ide na kurac sa onom svojom šablon-retorikom, al koga boli kurac, dok ima rezultate samo napred matori Sapcanin je iskuliran, tesko cemo da uletimo u paniku, cak i ako krene lose. Sutra je vazno da Tavamba odigra dobru defanzivu i da Radin posalje neki fin pas u kontri, pokazao je da moze. Bekovi su glavobolja, kao i citanje kretanja napadaca od strane celavog Miletica.
ljakse Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Khm...pa kako ko, ovo za Djukica. Tek kad je poceo da se prilagodjava ekipi, poceli su i neki rezultati. Evo ga i danas mudruje kako se umiralo u lepoti protiv Olija (mada je i to foliranje), a da je od toga bilo vaznije 0:0 u prvoj protiv Videotona. Majstor za otkrivanje tople vode. Dobro, ti i Moca ne spadate tu. Od onog što sam ja video protiv Videotona, a to je prvo poluvreme, nije tu bilo nekakvog prilagođavanja ekipi. O-ruk fazon i jedni i drugi, sredina i odbrana bez, moglo je da bude i 3:0 za njih, kao i 4:4 u prvom poluvremenu. Ajde što je odbrana takva kakva je, ali defanzivna sredina nije postojala, mađari su stizali iz svojih do vaših 16 potpuno neometani. Mislim, nemam nameru da umanjujem do jaja uspeh, nikog nije lako nakantati 4:0 u gostima, ali daleko od toga da je to bila neka dobra igra, protiv jačih ekipa neće moći da se oslanja samo na dobar napad.
Pokojni Ruxin Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Zašto ovde donosite rasprave sa imaginarnim likovima sa tvitera i dugih foruma Na ovom forumu Božović je procenjen kao zalizani švercer, onog dana kada su poslali vladin avion po njega. Ako je kratko pamćenje postoji search -_- http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19113&p=3066016 Bila je ona polusezona kad je harper na zimu uleteo euforično pa niko nije smeo ništa da prigovori 6 meseci, verovatno komšiluk ima taj period na umu. Ali i pre i posle toga se o lažom grofu uglavnom pisalo kako i dolikuje, nije to ista priča ko gospod miloe
porucnik vasic Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 i prošle godine ste imali i tim i trenera. ne zaboravi kako je bio hajlovan posle titule А добро КУМС-е ниси ни Брадилко ни Патрон па да се испаљујеш овако...Лажни Гроф није био Хајлован сигурно негде од зиме, а нико није негирао да се тим распао већ у августу. Капирам ја да би ти просипао антракс по нашој свлачионици и да ти је наших пар утакмица у Јевропи ове године потпуно исто као и прошл...ако, видимо се сутра.
ljakse Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ma de ista priča, ovakvu Zvezdu (što se tiče taktike, discipline i fizičke spreme) nisam gledao bar 15 god. Čak i ona Zengina ekipa je igrala više na individualni kvalitet.
porucnik vasic Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ma de ista priča, ovakvu Zvezdu (što se tiče taktike, discipline i fizičke spreme) nisam gledao bar 15 god. Čak i ona Zengina ekipa je igrala više na individualni kvalitet. Више.
ljakse Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Више. Nije više, Muslinova ekipa u oba mandata je imala glavu i rep, druga stvar je to što je ispušio na sopstveno jajarenje (i Džajine prodaje) u bitnim evropskim tekmama.
MiddleClass Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Dobijamo sutra lagano. Nikad mirniji bio nisam...
Pokojni Ruxin Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Dobijamo sutra lagano. Nikad mirniji bio nisam... Ja se nadam makar kakvim atraktivnim potezima u nedostatku rezultatske neizvesnosti -_-
Recommended Posts