Strahan Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 sta ucini jax @ hou u prvom poluvremenu - kakvo razbijanje
Frank Pembleton Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Ovi moji mi jedu zivce samo tako....
Apollo Creed Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Mašina pročitao imena sve braće u nfl-u...razloga bez.
Nesh Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Ramsi i Coltsi igraju pred polupraznim stadionom.
radisa Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Mašina pročitao imena sve braće u nfl-u...razloga bez. Nedostajali su mi... Toliko lupaju, da to nije normalno, ali su mi stvarno nedostajali... :( Kada je neko iz SA pretrčao recimo 7-8 jardi na 3&4, i bila kazna, ovaj sidekick komentariše kako će sigurno uzeti kaznu jer je to novi prvi down, a u pozadini čuješ sudiju "Penalty is declined"...
teacher Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Kako je Newton propo Sent from my Moto G (5) using Tapatalk
levi Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Pa što su ovpi forsirali da predju u LA kad im je poluprazan stadion A i stadion neki stari krš, gde ovo igraju, na Rose Bowlu? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Apollo Creed Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 "svi su se izređali na Skotu Tolzinu..."
Jean-Luc Picard Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 kakav je krš napad Giantsa, maajko mila.
freakns Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 glupi Bearsi. prvo Bellany, pa Howard ispuste pobedu... protiv nas bi uhvatili, ne bojim se! odbrana Packersa je odlicna. Daniels je silovao OL Seahawksa. Packersi ce biti brutalni ako je ovo do njihovog kvaliteta, ne do raspada OL Seahawksa
mandingo Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Pa što su ovpi forsirali da predju u LA kad im je poluprazan stadion A i stadion neki stari krš, gde ovo igraju, na Rose Bowlu? Sent from my SM-G935F using Tapatalk LA memorial Colosseum. Ma prave oni stadion, samo ne znam zbog koga. Ocigledno LA ne voli pro football, pa to ti je. Jos su I chargers sada u gradu. Doduse oni ce igrati na tom malom stadionu u Carsonu, dok se ne izgradi taj novi.
Recommended Posts