kud u maglu Simoviću Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 odličan meč još fila da omlati vikinge, i to je to
James Marshall Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 I Gilmor je izvukao onaj pass breakup iz peta, iz jaja odnekud, alal mu perorez.
valter Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ko god da prodje u drugoj tekmi,NE ce ih pregaziti u SB.
theanswer Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 ako izuzmemo prva 2 drajva, jedan defanzivni i jedan ofanzivni, perfektna utakmica eaglesa u prvom poluvremenu. nema šanse da je NE veliki favorit u SB
valter Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 5 minutes ago, theanswer said: ako izuzmemo prva 2 drajva, jedan defanzivni i jedan ofanzivni, perfektna utakmica eaglesa u prvom poluvremenu. nema šanse da je NE veliki favorit u SB Ajde sto NE ima Brejdija,ali JAX je pokazao veceras kako trema utice.Bar je meni tako izgledalo.Male su sanse da Fols ne bude bez pritiska finala.NE ce ih dobiti,mozda ne ibedljivo,ali ce osvojiti SB.
Krangovo telo Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Konacno SB i to sa Folsom, savrsenih 55 minuta. Ticeru daj recept protiv sila zla i bezumlja 😁. I jel hoces navijati za rezervnog qb micigena ili za sabane iz file, ja sam navijao za najveceg medju najvecim Ilajdzu kad je trebalo 😁.
teacher Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 9 minutes ago, Prlapan said: Konacno SB i to sa Folsom, savrsenih 55 minuta. Ticeru daj recept protiv sila zla i bezumlja 😁. I jel hoces navijati za rezervnog qb micigena ili za sabane iz file, ja sam navijao za najveceg medju najvecim Ilajdzu kad je trebalo 😁. hvala ti na tome, ali vrlo mi je teško da uzvratim navijanje. rešiću u toku utakmice, ali za početak, NE bar ima beličika koji nam je doneo 2 titule i još 2 kasnije kao trener NE
teacher Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 5 minutes ago, Prlapan said: Nije ti lako znam 😁. drago mi je da se i vi ponekad obradujete
Recommended Posts