Geo Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Wow , kakav mec ... Navijao za Sejntse, neverovatna glupost u odbrani... p.s. Sto se ne postavlja u odbrani jos koji sejfti u ovakvim situacijama ?
radnik Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Moram ostaviti jedno "prosto neverovatno" :). Jedna od ludjih utakmica.
Bogotac Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Pa,nisu racunali da ce CB napasti njegov saigrac Verovatno najidiotskiji potez ikada u NFL,svasta sam vidjao,ali ovo nisam Ovaj sa brojem 43 ne mora ni da se vraca u NO
valter Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 6 minutes ago, Geo said: Wow , kakav mec ... Navijao za Sejntse, neverovatna glupost u odbrani... p.s. Sto se ne postavlja u odbrani jos koji sejfti u ovakvim situacijama ? Ostali sejftiji su pokrivali druga mesta na terenu. 2 minutes ago, Bogotac said: Pa,nisu racunali da ce CB napasti njegov saigrac Verovatno najidiotskiji potez ikada u NFL,svasta sam vidjao,ali ovo nisam Ovaj sa brojem 43 ne mora ni da se vraca u NO +1 blago receno
Miljenko Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Sada necu moci da zaspim, drzace me adrenalin do jutra, nakon ove zavrsnice.
Nesh Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 1 minute ago, Miljenko said: Sada necu moci da zaspim, drzace me adrenalin do jutra, nakon ove zavrsnice. Imas snimak Steelersi - Jaguarsi na SK1. 7:28 trenutno.
Miljenko Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Nemam SK. Ovo sam gledao na Fox Deportes, pa je ugodjaj bio jos bolji.
James Marshall Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Au brate, da sam navijač NO, vjerovatno bih prespavao ili precugao cijelu ovu nedjelju. Baš tuga.
zoki Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 26 minutes ago, Apollo Creed said: otišao da spavam na 1/2... Nisi jedini
Geo Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 I dalje mi nije jasno, zasto je isao na start kao da treba da srusi raning beka u ful naletu... Cak i kolega je trebao samo da se koncentrise na igraca i njegov polozaj a ne na loptu ..
Nesh Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 3 hours ago, Apollo Creed said: otišao da spavam na 1/2... Na SK1 u 17:00 snimak Minnesota - New Orleans. Nije ko uzoivo, al vredi pogledati.
Mercuzzio Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 1 hour ago, Geo said: I dalje mi nije jasno, zasto je isao na start kao da treba da srusi raning beka u ful naletu... Cak i kolega je trebao samo da se koncentrise na igraca i njegov polozaj a ne na loptu .. Kad ga vidim na ovom snimku baš mi ga žao... Ruki koji se usrao da ne udari Diggs-a pre nego što ovaj primi loptu i ne napravi DPI.
Recommended Posts