Jean-Luc Picard Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 @ Friče. Uzmi odgledaj 40 minuta condensed sa GP Giants-Rams kad budeš imao vremena, pa će videti koliki je to nivo kurcobolje. Ovi tvojima je bar stalo do nečega pa se biju oko tog nečega, Kod Giantsa sve ravna linija.
Zizou Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ne znam koliko je kredibilan izvor Majk Lombardi ali je rekao ovih dana da su se Glejzeri pomirili sa Grudenom i da se o tome vec prica kao opciji.
freakns Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ne znam koliko je kredibilan izvor Majk Lombardi ali je rekao ovih dana da su se Glejzeri pomirili sa Grudenom i da se o tome vec prica kao opciji. pomirili su se. bio je Gruden u hard knocks, za vreme MNF tekme protiv Atlante ce biti primljen u Bucs ring of honor, ali o opciji da preuzme tim, to vec sigurno da nisu pricali. imali su Glazers neke sastanke prosle nedelje sa "outside NFL experts" u koje nisu bili ukljuceni Koetter i Smith. na sastancima je trazeno misljenje "experata" o tome sta je problem sa Bucsimma. o smeni trenera nije pricano, ali je evidentno da se i o tome razmislja, ali ovaj put ne zele da seku preko kolena, vec da cuju misljenja... takodje, Gruden nije bio jedan od ljudi sa kojima su pricali, tako da, ako se odluce za smenu trenera, on ce verovatno biti jedna od opcija. cak i ako bude tako, i pored pomirenja, postavlja se pitanje zasto bi Gruden napustio jedan lep i siguran posao sa lepom platom i prezueo mnogo riskantniji posao koji zahteva mnogo vise vremena i zivaca(plus, zna se da su i Tennessee i Chicago zainteresovani). i Billick vec 10 godina figurira uvek kao HC, pa do sada nije pristao da se vrati Uzmite Fišera! da bog da ti se povredili svi igraci u svim fantasy ligama koje igras!
omiljeni Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 https://twitter.com/PatMcAfeeShow/status/927256205860507653
freakns Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 jebem ti NFL kada me omiljeni podjebava, a ja moram da cutim... moram da smislim zasto u nedelju ne mogu da gledam tekmu, jer sa njim gledati Djetse i Tampu, pa puno je na ovakvoj sezoni :(
Grandilof Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 jebem ti NFL kada me omiljeni podjebava, a ja moram da cutim... moram da smislim zasto u nedelju ne mogu da gledam tekmu, jer sa njim gledati Djetse i Tampu, pa puno je na ovakvoj sezoni :( Nadaj se da se ne pojavi, mozda ga guzva na backim putevima spreci :D Mada sreca te je za moje bye week tako cu vas ugostim, ali moram razmisliti o naredim nedeljama, mnogo mi mracite moje, slusajuci vas dvojicu pomislio bi covek da imamo 1-8 ne 8-1.
freakns Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Winston out at least two weeks... Da je Fitzpatrick bio zamena Favreu, i on bi se povredio
teacher Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 da bog da ti fitzpatrick bio bekap. čovek praktikuje vudu, nema drugog objašnjenja...
Strahan Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 ticeru, je l realno da eli popije klupu? to bi bio dovoljan razlog da se navija za jetse :D
ducca Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 giantsi su najgori tim lige Ne verujem da će se hipoši složiti s tim, sledeće nedelje se vraćate na "pobednički kolosek" ;)
teacher Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 ticeru, je l realno da eli popije klupu? to bi bio dovoljan razlog da se navija za jetse :D eli je jedini koji je nešto igrao. svi ostali bi trebalo da popasu klupu
Jean-Luc Picard Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Pa zar taj narativ oko benčovanja Ilije nije u vezi sa idejom da se vidi na čemu smo sa Webb-om. Da se eventualno proba proceniti jel se može u perspektivi na njega računati pa na osnovu toga odabere i draft strategija. Ja sam tako razumeo, moguće da grešim. Mislim ono...neće Geno Smith valjda igrati.
Strahan Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 ma bzv je bencovati ilija, ok da bekap udje u 4th mozda 3rd q ali nikako od starta
teacher Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Pa zar taj narativ oko benčovanja Ilije nije u vezi sa idejom da se vidi na čemu smo sa Webb-om. Da se eventualno proba proceniti jel se može u perspektivi na njega računati pa na osnovu toga odabere i draft strategija. Ja sam tako razumeo, moguće da grešim. Mislim ono...neće Geno Smith valjda igrati. pa veruj mi da treneri vide mnogo više tokom cele nedelje treninga nego što bi mogli da vide na utakmici.
Recommended Posts