Jump to content
IGNORED

NFL 2017

Zverilla

Recommended Posts

Posted

imamo i 2 tuce

tampin tandem qb i #13 i #18 iz bengalsa

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nesh

136

• Frank Pembleton

120

• teacher

107

• freakns

82

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Falkonsi. Jebo te. Kako uspeti ono ne uhvatiti, da ga jebem.

Posted

Carska odbrana.:perabožić: Na 2 sekunde do poluvremena.

Posted

cijelo poluvrijeme igraju odličnu, normalnu, agresivnu odbranu, udavili su napad Kanzasa, i onda odigraju ovu konzervativnu varijantu i prc. Ako.

Posted

giantsi su najgori tim lige

Cleveland i Tampa su vam ozbiljna konkurencija

Stavise mislim da smo gori i mi i Cleveland

Posted

A ne, ne i ne. Vi ste imali svoju priliku da dokažete da ste gori od nas, i niste uspeli. Molim lepo. Imaćete priliku sledeće sezone da to ispravite pošto ćemo definitivno opet igrati jedni protiv drugih.

Posted

Cleveland i Tampa su vam ozbiljna konkurencija

Stavise mislim da smo gori i mi i Cleveland

nema šanse, ja nisam video ovakav raspad u svim fazama od kako pratim fudbal. obično te raspad ekipe imaju nešto dobro, mi ništa. GM pokušava da ubije elija sa ovakvom OL, klanovi po pozicijama na sve strane, svako ide na odmor kad hoće, neki zbog pola u predelu spolovila već mesec dana neće da treniraju, panter nam je šarlatan, DL nam je na nivou SAAF lige već par sezona, LB su ispod nivoa SAAF lige, DC je šarlatan, OC je šarlatan, HC je šarlatan.... i tako.

Posted

Imate odličnog kvotera! :fantom:

to da. klasa od čoveka i igrača. 

Posted

Stvarno gre'ota da Ilija prebaci granicu od 50 000 jardi pasom u ovoj utakmici.

Posted

A ne, ne i ne. Vi ste imali svoju priliku da dokažete da ste gori od nas, i niste uspeli. Molim lepo. Imaćete priliku sledeće sezone da to ispravite pošto ćemo definitivno opet igrati jedni protiv drugih.

nema šanse, ja nisam video ovakav raspad u svim fazama od kako pratim fudbal. obično te raspad ekipe imaju nešto dobro, mi ništa. GM pokušava da ubije elija sa ovakvom OL, klanovi po pozicijama na sve strane, svako ide na odmor kad hoće, neki zbog pola u predelu spolovila već mesec dana neće da treniraju, panter nam je šarlatan, DL nam je na nivou SAAF lige već par sezona, LB su ispod nivoa SAAF lige, DC je šarlatan, OC je šarlatan, HC je šarlatan.... i tako.

po talentu, mi smo sigurno ispred vas. po talentu, mi smo top 10 tim u ligi, u tome se svi manje vise slazu...

ali po igri? i po raspadu? nisi nikada video ovo u Giantsima, lol... samo pogledaj ovih par sekundi sa tekme protiv NO

ova sezona je potpuno propala... sada je na Glazersima da odluce sta ce. da li da drze Koettera, koji je ocigledno potpuno izgubio tim u drugoj sezoni(kao Morris, Schiano i Lovie pre njega), i nema pojma sta da radi... ili da na neki nacin namole Grudena. trebace da pojedu ogromno govno, jer su ga oni otpustili nakon 9-7 sezone, ali osim Grudena ne znam ko bi jos mogao da ispravi ovu propast