Jump to content
IGNORED

NFL 2017

Zverilla

Recommended Posts

Posted

Winston je uzasan

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nesh

136

• Frank Pembleton

120

• teacher

107

• freakns

82

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nema dual sound na SK :(

Ja bih bio spreman da platim dosta da mogu na SK da isključim komentatore...

Posted

Ja bih bio spreman da platim dosta da mogu na SK da isključim komentatore...

to će biti revolucija
Posted

hundley je za celu utakmicu bacio 87 jardi???

Posted

hundley je za celu utakmicu bacio 87 jardi???

Yep  :cry:

Posted

da imam ikakvu vlast u Tampi, Koetter i Mike Smith bi bili otpusteni pre nego izadju sa stadiona

3 ipo minuta do kraja, imamo +7, i dopustimo pas od 50yds, napravimo usput penalty i lagano pustimo TD u naredna dva playa... krenemo u napad, kompletiran pas, fumble... oni krecu, ali imamo vremena, 3 TO... zaustavimo prvi play, drugi play... na 3rd and 9 oni zovu trcanje, masimo jedan tackle, drugi tackle, treci tackle, i onda prelazi za prvi down. bukvalno smo tri tacklea promasili.

najgora odbrana u ligi i potpuno nepripremljen tim. to su HC i DC. govnjivom motkom

Posted (edited)

Tek sada odgledao highlights , pa ovo je bio spektakularan derbi afc zapada ... 

Edited by Geo
Posted

uzivo je bilo jos ludje. poslednji minut trajao pola sata. plus je romo odlican komentator

Posted

Jason Peters torn ACL and MCL, kraj sezone a moguce i karijere :(, steta nenormlano dobar linijas. Wentz se mozda i adptira na slabije LT, ali trcanje ce definitivno da trpi.

Posted

nije tajna da ja ne podnosim Eli Manninga... however!

gledao sam neke podatke i video jednu stvar, i posto i give credit where credit its due, Eli je jedan bad madafaka... coveku je ovo 14 sezona u ligi, i jos nije propustio tekmu! :Hail:

ako odigra sve tekme do kraja godine, a nadam se da hoce, [prestici ce brata i doci ce na sesto mesto svih vremena, zajedno sa Alan Pageom, London Fletcherom i Ronde Barberom. massive respect!

Posted

Ako se posmatra samo regularna sezona brata prestiže u week 11, ako bi uzeli u obzir i postseason trebalo bi mu da odigra do kraja sezone i još par utakmica sledeće. U svakom slučaju među QB-ovima bi trebalo da zasedne na drugo mesto u toj kategoriji "consecutive starts", relativno skoro.  Bret Favre je nedostižan, Iliji bi trebalo otprilike još jedno pet i po sezona da neprekidno bude startni qb  da bi ga stigao.

Ne znam tačno kako kotira ukupno ( kad se uračunaju sve pozicije ), verujem ti sve što si napisao. Znam da je Jeff Feagles bivši punter jedno pola lige apsolutno neprikosnoven u toj kategoriji. :D 

Posted

nije tajna da ja ne podnosim Eli Manninga... however!

gledao sam neke podatke i video jednu stvar, i posto i give credit where credit its due, Eli je jedan bad madafaka... coveku je ovo 14 sezona u ligi, i jos nije propustio tekmu! :Hail:

ako odigra sve tekme do kraja godine, a nadam se da hoce, [prestici ce brata i doci ce na sesto mesto svih vremena, zajedno sa Alan Pageom, London Fletcherom i Ronde Barberom. massive respect!

Sublimirana poruka. Ključ je da se poust čita  unazad i sve posle 4. reči je redudancijaTM

Posted

I neeee, moram ja da uključim SK i fa slušam ova dva debila...

...shit has hit the fan...

Posted

I neeee, moram ja da uključim SK i fa slušam ova dva debila...

...shit has hit the fan...

Ovaj što se loži mi je nekako simpatičan :)
Posted

Ima onaj jedan na SK što se onako guturalno loži, joj meni to baš neprijatno