radisa Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Nema dual sound na SK :( Ja bih bio spreman da platim dosta da mogu na SK da isključim komentatore...
kud u maglu Simoviću Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Ja bih bio spreman da platim dosta da mogu na SK da isključim komentatore...to će biti revolucija
Zverilla Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 hundley je za celu utakmicu bacio 87 jardi???
Frank Pembleton Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 hundley je za celu utakmicu bacio 87 jardi??? Yep
freakns Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 da imam ikakvu vlast u Tampi, Koetter i Mike Smith bi bili otpusteni pre nego izadju sa stadiona 3 ipo minuta do kraja, imamo +7, i dopustimo pas od 50yds, napravimo usput penalty i lagano pustimo TD u naredna dva playa... krenemo u napad, kompletiran pas, fumble... oni krecu, ali imamo vremena, 3 TO... zaustavimo prvi play, drugi play... na 3rd and 9 oni zovu trcanje, masimo jedan tackle, drugi tackle, treci tackle, i onda prelazi za prvi down. bukvalno smo tri tacklea promasili. najgora odbrana u ligi i potpuno nepripremljen tim. to su HC i DC. govnjivom motkom
Geo Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) Tek sada odgledao highlights , pa ovo je bio spektakularan derbi afc zapada ... Edited October 22, 2017 by Geo
189- Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 uzivo je bilo jos ludje. poslednji minut trajao pola sata. plus je romo odlican komentator
Krangovo telo Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Jason Peters torn ACL and MCL, kraj sezone a moguce i karijere :(, steta nenormlano dobar linijas. Wentz se mozda i adptira na slabije LT, ali trcanje ce definitivno da trpi.
freakns Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 nije tajna da ja ne podnosim Eli Manninga... however! gledao sam neke podatke i video jednu stvar, i posto i give credit where credit its due, Eli je jedan bad madafaka... coveku je ovo 14 sezona u ligi, i jos nije propustio tekmu! ako odigra sve tekme do kraja godine, a nadam se da hoce, [prestici ce brata i doci ce na sesto mesto svih vremena, zajedno sa Alan Pageom, London Fletcherom i Ronde Barberom. massive respect!
Jean-Luc Picard Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Ako se posmatra samo regularna sezona brata prestiže u week 11, ako bi uzeli u obzir i postseason trebalo bi mu da odigra do kraja sezone i još par utakmica sledeće. U svakom slučaju među QB-ovima bi trebalo da zasedne na drugo mesto u toj kategoriji "consecutive starts", relativno skoro. Bret Favre je nedostižan, Iliji bi trebalo otprilike još jedno pet i po sezona da neprekidno bude startni qb da bi ga stigao. Ne znam tačno kako kotira ukupno ( kad se uračunaju sve pozicije ), verujem ti sve što si napisao. Znam da je Jeff Feagles bivši punter jedno pola lige apsolutno neprikosnoven u toj kategoriji. :D
omiljeni Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 nije tajna da ja ne podnosim Eli Manninga... however! gledao sam neke podatke i video jednu stvar, i posto i give credit where credit its due, Eli je jedan bad madafaka... coveku je ovo 14 sezona u ligi, i jos nije propustio tekmu! ako odigra sve tekme do kraja godine, a nadam se da hoce, [prestici ce brata i doci ce na sesto mesto svih vremena, zajedno sa Alan Pageom, London Fletcherom i Ronde Barberom. massive respect! Sublimirana poruka. Ključ je da se poust čita unazad i sve posle 4. reči je redudancijaTM
Frank Pembleton Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 I neeee, moram ja da uključim SK i fa slušam ova dva debila... ...shit has hit the fan...
zoki Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 I neeee, moram ja da uključim SK i fa slušam ova dva debila... ...shit has hit the fan... Ovaj što se loži mi je nekako simpatičan :)
James Marshall Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Ima onaj jedan na SK što se onako guturalno loži, joj meni to baš neprijatno
Recommended Posts