Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga šampiona 2017/18

Featured Replies

35 minutes ago, cvrlle said:

@Ruxin koj bi tacan rez. gadjao veceras u kladzi?

Slab sam ti ja kladioničar, ali biće 1:2 realno. :sleep:

• Replies 5.8k
  • Views 335.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

10 minutes ago, MiddleClass said:

Arena prenosi. To sto vam je zinula guzica pa ste svi na sbb. Ko vas... :fantom:

+1

34 minutes ago, Ruxin said:

Slab sam ti ja kladioničar, ali biće 1:2 realno. :sleep:

1-2 večeras, 2-3 u revanšu, svi srećni, svi zadovoljni, Klopp hita ka novoj slavnoj pogibiji u finalu, a Pepov desetogodišnji plan ostaje on course. 

Kakav kvalitetan trol rts-a :lolol:

Liverpool dobiva 4-2 veceras, Salah prevodi Weenieja na islam, a u revansu Pep dobiva 2-1 dok Karius/Mignolet izvodi Weenieja iz islama i svake druge vjeroispovijesti. 

Zgazice Klop Pepa!

1 hour ago, Ruxin said:

biće 1:2 realno. :sleep:

dogovoreno, samo da ne bude nekih 0-2, 0-3   daleko ce lakse biti u revansu.

Vi ste svi kolektivno slepi ako ne vidite da bazen nema ama baš nikakvih šansi protiv Fraudiole, kakvi 1-2, 2-4, jel se drogirate? Bazen je sem napada krater do kratera, užasno neizbalansirana ekipa, City je preozbiljan i prekvalitetan da ispadne od toga.

Pruzice veci otpor no Roma Barsi... :fantom:

32 minutes ago, ArleKino said:

Liverpool dobiva 4-2 veceras, Salah prevodi Weenieja na islam, a u revansu Pep dobiva 2-1 dok Karius/Mignolet izvodi Weenieja iz islama i svake druge vjeroispovijesti. 

Bismillah ir'rahman ir'rahim, gde sam bio - nigde, šta sam gledao - ništa.

Ne znam odakle ti taj Belž, Mignolet je u nemignolosti od kako se pobunio protiv rotacije (uspešno - Klopp je odmah prestao da rotira golmane).

11 minutes ago, crtamOrasi said:

Vi ste svi kolektivno slepi ako ne vidite da bazen nema ama baš nikakvih šansi protiv Fraudiole, kakvi 1-2, 2-4, jel se drogirate? Bazen je sem napada krater do kratera, užasno neizbalansirana ekipa, City je preozbiljan i prekvalitetan da ispadne od toga.

Jesi nam ono ti početkom sezone objašnjavao™ da je Salah u stvari užasno loš finišer?

8 minutes ago, MiddleClass said:

Pruzice veci otpor no Roma Barsi... :fantom:

Uuuu, jak uspeh :fantom:

7 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jesi nam ono ti početkom sezone objašnjavao™ da je Salah u stvari užasno loš finišer?

Jesam i jeste, mada mu je još gora osobina to što ne ume da doda pas na 5 m, mislim da nisam gledao dobrog igrača sa gorim procentom jednostavnih dodavanja.

Uspeh pripišite taktičkoj naivnosti nba™ timova, superbrzom igraču koji živi od tranzicije jako teško pada što sve odbrane kampuju na 40+ metara od gola.

Vidim, svakog dana si sve zadovoljniji onom cenom od 37 miliona :fantom: 

Superbrzih igrača u Engleskoj imaš koliko hoćeš, ali malo koji od njih skupi tridesetak golova po sezoni. A zabijao ih je na sve moguće načine, i levom i desnom i glavom, i iz tranzicije i iz driblinga... često je imao sreće, npr. protiv Arsenala i protiv Čelsija, ali generalno je demonstrirao izuzetan finiš.

Ima inače i devet asistencija, ispred njega je samo Sitijev trio KDB-Silva-Sane.

Karius, TAA-Lovren-VVD-Robertson, Milner-Henderson-Ox, Salah-Firmino-Mane.

Ederson, Laporte-Otamendi-Kompany-Walker, Gundogan-Fernandinho-KdB, Sane-Jesus-D.Silva

nema Rase, posed City oko 69%

Livrpool na klupi ima izvesnog Conor Masterson :ohmy: prvi put cujem, mora da je CD posto su povredjeni Matip, Klavan i Gomez

Edited by radnik

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.