Pokojni Ruxin Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 35 minutes ago, cvrlle said: @Ruxin koj bi tacan rez. gadjao veceras u kladzi? Slab sam ti ja kladioničar, ali biće 1:2 realno.
Meazza Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 10 minutes ago, MiddleClass said: Arena prenosi. To sto vam je zinula guzica pa ste svi na sbb. Ko vas... +1
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 34 minutes ago, Ruxin said: Slab sam ti ja kladioničar, ali biće 1:2 realno. 1-2 večeras, 2-3 u revanšu, svi srećni, svi zadovoljni, Klopp hita ka novoj slavnoj pogibiji u finalu, a Pepov desetogodišnji plan ostaje on course.
ArleKino Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Liverpool dobiva 4-2 veceras, Salah prevodi Weenieja na islam, a u revansu Pep dobiva 2-1 dok Karius/Mignolet izvodi Weenieja iz islama i svake druge vjeroispovijesti.
radnik Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 1 hour ago, Ruxin said: biće 1:2 realno. dogovoreno, samo da ne bude nekih 0-2, 0-3 daleko ce lakse biti u revansu.
crtamOrasi Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Vi ste svi kolektivno slepi ako ne vidite da bazen nema ama baš nikakvih šansi protiv Fraudiole, kakvi 1-2, 2-4, jel se drogirate? Bazen je sem napada krater do kratera, užasno neizbalansirana ekipa, City je preozbiljan i prekvalitetan da ispadne od toga.
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 32 minutes ago, ArleKino said: Liverpool dobiva 4-2 veceras, Salah prevodi Weenieja na islam, a u revansu Pep dobiva 2-1 dok Karius/Mignolet izvodi Weenieja iz islama i svake druge vjeroispovijesti. Bismillah ir'rahman ir'rahim, gde sam bio - nigde, šta sam gledao - ništa. Ne znam odakle ti taj Belž, Mignolet je u nemignolosti od kako se pobunio protiv rotacije (uspešno - Klopp je odmah prestao da rotira golmane).
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 11 minutes ago, crtamOrasi said: Vi ste svi kolektivno slepi ako ne vidite da bazen nema ama baš nikakvih šansi protiv Fraudiole, kakvi 1-2, 2-4, jel se drogirate? Bazen je sem napada krater do kratera, užasno neizbalansirana ekipa, City je preozbiljan i prekvalitetan da ispadne od toga. Jesi nam ono ti početkom sezone objašnjavao™ da je Salah u stvari užasno loš finišer?
crtamOrasi Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 8 minutes ago, MiddleClass said: Pruzice veci otpor no Roma Barsi... Uuuu, jak uspeh
crtamOrasi Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Jesi nam ono ti početkom sezone objašnjavao™ da je Salah u stvari užasno loš finišer? Jesam i jeste, mada mu je još gora osobina to što ne ume da doda pas na 5 m, mislim da nisam gledao dobrog igrača sa gorim procentom jednostavnih dodavanja. Uspeh pripišite taktičkoj naivnosti nba™ timova, superbrzom igraču koji živi od tranzicije jako teško pada što sve odbrane kampuju na 40+ metara od gola.
Weenie Pooh Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Vidim, svakog dana si sve zadovoljniji onom cenom od 37 miliona Superbrzih igrača u Engleskoj imaš koliko hoćeš, ali malo koji od njih skupi tridesetak golova po sezoni. A zabijao ih je na sve moguće načine, i levom i desnom i glavom, i iz tranzicije i iz driblinga... često je imao sreće, npr. protiv Arsenala i protiv Čelsija, ali generalno je demonstrirao izuzetan finiš. Ima inače i devet asistencija, ispred njega je samo Sitijev trio KDB-Silva-Sane.
radnik Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (edited) Karius, TAA-Lovren-VVD-Robertson, Milner-Henderson-Ox, Salah-Firmino-Mane. Ederson, Laporte-Otamendi-Kompany-Walker, Gundogan-Fernandinho-KdB, Sane-Jesus-D.Silva nema Rase, posed City oko 69% Livrpool na klupi ima izvesnog Conor Masterson prvi put cujem, mora da je CD posto su povredjeni Matip, Klavan i Gomez Edited April 4, 2018 by radnik
Recommended Posts