Kreator Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/53892/lepa-vest-za-crno-bele-miler-je-stigao stigao tek sada miler jer smo sklonili BAT (plaćena dugovanja za Murića, Wilsona, Andreja Milutinovića - oko 250.000).
Timmy Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 ja sam danas ukapirao (jer sam napokon pustio par minuta da pogeldam) da je onaj kosmati Cakarevic, a vehabija Djoko. Kad mi je toliko trebalo da naucim stare igrace, ove nove necu popamtiti do kraja sezone
Timmy Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Sta bre dete, trpa mali Pecarski ko matori Opravdava avatar. Cak i Djoko i cakar nisu mrtvaci kakve pamtim. Omudili se obojica. Dobili smo HT, dalje necu ni da gledam. Takodje lepo sto Muta ne vodi sve tajmaute.
Giggsy Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Polako sa Obradom. Nije njega Muta doveo, niti ce ga trpeti ako ne proigra, a proigrace
April Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Polako sa Obradom. Nije njega Muta doveo, niti ce ga trpeti ako ne proigra, a proigrace +1 Mutavi ignoriše igrače koje nije doveo. Mnogo se uživeo u menadžer fazon, mogao bi malo da radi svoj posao.
pbg12345 Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 a dobro, mozda mu od toga zavisi stanje na racunu, nije za zameriti
Jimmy Kowalski Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Polako sa Obradom. Nije njega Muta doveo, niti ce ga trpeti ako ne proigra, a proigrace Jeste. Pricao je da je hteo i u Dinamik prethodno da ga dovede.. “Videćemo koga možemo da dovedemo. Sve su to moje želje, ali imamo samo jednog igrača koga smo doveli – Obrada Tomića. Jako interesantan i mlad igrač, moram da priznam. Moja je želja da okupim što više mladih i perspektivnih košarkaša, da dobiju šansu da igraju”, poručio je Nikolić, a na pitanje ko ostaje u timu iz prošlosezonske ekipe odgovorio je: “Vanja ostaje sigurno, kao i talentovani Jovanović i Tanasković, ali i Mihajlo Andrić”. Jedini koga Muta nije hteo je Wilson. I za njega je u pravu, posto izgleda ko 15-godisnjak i apsolutno neupotrebljiv. Mutine izjave ipak uvek treba uzeti s rezervom. Tako je celo leto ponavljao da racuna Slobu i Tanaska, pa ih odmah precrtao. Hoce da okupi sto vise mladih i perspektivnih igraca, pa dovodi i forsira Cakarevica, Gavrilovica..
goofs Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/53892/lepa-vest-za-crno-bele-miler-je-stigao stigao tek sada miler jer smo sklonili BAT (plaćena dugovanja za Murića, Wilsona, Andreja Milutinovića - oko 250.000). Sve ti jbm, zaboravio sam na ovog. Kad se setim samo koliko novaca smo mi bacili na te poluafirmisane igrace, Cakarevic nas je jbo u zdrav mozak u prvom mandatu, Bane Djekic, Jaka fakin Klobucar, Dalo...
Toni Sumaher Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Cakarevic vola ne moze da ubode sa perimetra u bilo kojoj situaciji.
goofs Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Fali glava na ovoj lutki i da je potpisemo na 6 godina, korisnija bi bila od pola pevca.
Recommended Posts