Timmy Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Super je taj "crva nije ni bilo" fazon. Sto ti ne odgovara, nije se ni dogodilo.. Mene to sa jedne strane odusevljava. Voleo bih da i ja mogu tako. Bar ponekad. Kapiram da je dosta lakse tako gledati na bilo sta...
Geo Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) Aha, dakle ti ladno ignorises poraz od Cedevite zbog koga smo ispali iz Evrolige. Super je taj "crva nije ni bilo" fazon. Sto ti ne odgovara, nije se ni dogodilo.. Ne ignorisem naravno, nesrecan poraz , te sezone je vec krenulo zavrtanje slavine i igraci su krenuli da nas napustaju u toku iste ... @Timmy GLup si ko kurac , pa jos i bezobrazan i stvarno je nebulozno bilo sta ti vise objasnjavati ... Edited September 22, 2017 by Geo
zakintos Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Aha, dakle ti ladno ignorises poraz od Cedevite zbog koga smo ispali iz Evrolige. Super je taj "crva nije ni bilo" fazon. Sto ti ne odgovara, nije se ni dogodilo..Ti ignorises cinjenicu da smo posle 14 uzastopnih Evroliga izgubili na 1 loptu, u poslednjoj sekundi.Iako smo te sezone, prvi put, imali blokiran racun kad se stvarao tim. I pored toga smo osvojili domacicu. A i sta se lozis, i da nije usla ona Nolanova lopta, opet ne bi igrali Evroligu. Ne bi nam dozvolili dusmani.
Filozof manijak Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Jbg, nismo mogli kao Zvezda, da igramo Evroligu iako dve godine uzastopno nisu uspeli sportski da se izbore za istu. Dule i PSD su vodili klub kako su vodili, ali su imali rezultate. Pa su oterani (dobrovoljno otišli iz kluba). Za dve sezone je nova, politički podobna uprava mogla da konsoliduje klub, da je umela/htela. Umesto toga imamo sad klub koji je smešniji od Mornara iz Bara sa još smešnijim trenerom. Sad uzivajte u "košarci" koju će nam isti demonstrirati, bitno je da nema više Duloa i Kucača, ali ćemo se zadovoljiti tavorenjem. Što se mene tiče, neka hvala. Dok sva sadašnja bagra ne ode iz kluba, puca mi levo jaje i da se isti ugasi. Toliko.
Toni Sumaher Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Bas je PSD nepodoban. +1 Dule se preigrao. Najpre su od povratka na klupu odnosi sa PSD bivali sve losiji, da bi nakon intervencije najpre vlasti DS, pa AV oko stvaranja nove Zvezde DV poceo da vodi ratove na mnogo frontova. Ocigledan animozitet AV prema KKP Dule je raspirivao svojim parapolitickim istupanjima paleci tribine, sto je dovelo do eskalacije besa AV. Kos Nolana Smita bio je prekretnica, drzava je dobila alibi da nas ispumpa, mada je veliko pitanje da li bismo uopste igrali EL 2014/15 jer je finansijsko stanje u klubu bilo jezivo. Dule je trebalo da se oprosti domacom titulom, ali on je nastavio sa svojim borbama, nekako krpio tim, ali nije se moglo protiv Zvezde ni na terenu ni van njega. Pekovic je naravno bio poslusni satelit, ali je barem mogao da ide sa radikalnim podmladjivanjem, umesto sto je pravio mediokritetske timove po ABA standardima.
copkillah Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Pekovic je naravno bio poslusni satelit, ali je barem mogao da ide sa radikalnim podmladjivanjem, umesto sto je pravio mediokritetske timove po ABA standardima. mogao je, da je išta radio
April Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Najkrivlji je nesposobni predsednik Predrag Danilović Saša. Dušan Vujošević NIKAD, nikad nije smeo da dobije ovlašćenja koja je preuzeo posle povratka iz Moskve. Zna se šta radi trener, a šta uprava. Ovako, svi su postali gubitnici, i klub, i trener, a Danilović ponajmanje, kako se kasnije ispostavilo.
Timmy Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Oni su paket uvek bili. Pa i kritike i pohvale im sleduju u paketu.
pbg12345 Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 ja kapiram da navijaci partizana mogu sa nostalgijom da se secaju tih vremena zbog rezultata i igraca koji su tih godina nosili dres partizana i da zbog tih istih rezultata, "proizvodnje" igraca i naravno silovanja komsinice dizu vujosevica u nebesa, pa posredno i danilovica ali, da se iko tog perioda sa setom seca zbog organizacionog dela i prizeljkuje taj nivo kaubojstine je prilicno suludo
April Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Ipak gledam. Proklet sam, jbg https://www.youtube.com/watch?v=RZgeq2MoAIQ
ZokiAsov Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Ukljucio se na pola trece, bili u nekom blagom vodjstvu, ali su nas razbili u poslednjoj trojkama denzel vosington i ispod kosa stevo glogovac. Strasne smo cigle bacali za tri poena, rece komentator da je Pecarski sutirao 3/3 u prvom, pa mi je on i nekako najvece otkrovenje ovog turnira.
shimpu Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 razumem da smo doveli vilijamsa gosa...decko ubija, trenutno nema sa kim da igra, ali imace valjda razumem da smo doveli tadiju tadica...mlad je i perspektivan, ima muda, sazrece razumem da smo doveli aranitovica bez obzira sto je povredjen...oporavice se razumem da smo doveli vilsona...reprezentativac australije...valjda je dobar razumem da smo doveli milera...jak je kao bik, brz je, ide na kos...slab u odbrani, ali nema veze, prezivecemo razumem da smo doveli gavrilovica...ne zna nista, ali takav je dogovor razumem da smo doveli stevanovica...takav je dogovor, prijatno iznenadjenje razumem da smo vratili salica...valjda je malo napredovao razumem da smo vratili cakarevica...bori se, na svakom je skoku, nije vise toliko bezud kao u prvom pokusaju razumem da smo doveli pecarskog...mlad, perspektivan, svi znamo ko mu je otac razumem da smo sacuvali andrica...nece ga niko, nama je dobar, miha je car razumem da smo sacucali marinkovica...ni njega trenutno nece niko, ovo mu je prilika da se pokaze razumem da smo sacuvali novicu...hoce da pomogne novica ubica razumem i sto nam je trener muta, a ne neko drugi razumem i sto sam prethodnih sezona igrali bezmudi, povredjeni i netalentovani igraci kao sto su dalo, bezmudica, djumic, robinson, gordon razumem i sto smo se brutalno odrekli duleta razumem i sto nas isti tuzi...i ne samo on, nego i recimo kecman koji je legenda kluba razumem i da se primi trojka od nolana smita...to je sport razumem sve ali ne razumem koji kurac i koju picku materinu smo doveli obrada tomica iz kaknja
Recommended Posts