Jump to content

KK Partizan 2017/18

Featured Replies

Intervju sa Novicom

Sećam se da je Palasio živeo u Vojislava Ilića i da se navukao na neke uštipke u kraju. Samo je to jeo. Kaže ovo je deset puta bolje od burgera koje jedem u Americi.

:D

Igrace se Eurocup iduce godine. Takmicenje iz koga su Le Man i Hapoel Jerusalim istupili i presli u FIBA CL

A sve se nema... :fantom:

Ruše Vučića i motanje kablova putem prihvatanje neke ekipe koja nije Čovićeva.

Lola Smiljanić momenat [emoji41]

7 hours ago, mozzer said:

Igrace se Eurocup iduce godine. Takmicenje iz koga su Le Man i Hapoel Jerusalim istupili i presli u FIBA CL

Ako će kao i ove godine, bolje ne.

Košarkaš Partizana Vanja Marinković produžio je ugovor sa crno-belima na još dve sezone.

To je potvrdio njegov menadžer Miodrag Ražnatović, koji je naveo da uz to postoji i NBA klauzula za talentovanog igrača ekipe koja će sledeće godine igrati u Evrokupu.

Ovo je novi nivo lošosti kad ni Miško nema gdje da te utopi.

nba klauzula :D

svi znamo da nba moze gledati samo na sport klubu...cemu klauzula, pa niko nije lud da nasedne na Miskovu foru da je u pitanju nba prospect

Edited by 1n54jd3r

11 hours ago, Ted said:

Ako će kao i ove godine, bolje ne.

Ja sam za FIBA CL ali nazalost nema ko u KSS i dalje da naredi nasim Klubovima da predju tamo...

Ma treba samo jadransku da igramo. Jedino se tada mozemo nadati nekom cudu I plasmanu u El. Ovako to nije ni cudo...

On 14.6.2018. at 21:53, BlackGeorge said:

Košarkaš Partizana Vanja Marinković produžio je ugovor sa crno-belima na još dve sezone.

To je potvrdio njegov menadžer Miodrag Ražnatović, koji je naveo da uz to postoji i NBA klauzula za talentovanog igrača ekipe koja će sledeće godine igrati u Evrokupu.

leb ti jedem, moram da proverim da negde nemam i ja nba klauzulu

17 minutes ago, ToniAdams said:

leb ti jedem, moram da proverim da negde nemam i ja nba klauzulu

:laugh:

Guest
This topic is now closed to further replies.