Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2017/18

Milogled Bluff

Recommended Posts

Posted

Intervju sa Novicom

Sećam se da je Palasio živeo u Vojislava Ilića i da se navukao na neke uštipke u kraju. Samo je to jeo. Kaže ovo je deset puta bolje od burgera koje jedem u Americi.

:D

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

258

• Timmy

235

• Milogled Bluff

231

• Geo

202

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Igrace se Eurocup iduce godine. Takmicenje iz koga su Le Man i Hapoel Jerusalim istupili i presli u FIBA CL

Posted

Ruše Vučića i motanje kablova putem prihvatanje neke ekipe koja nije Čovićeva.

Posted

Lola Smiljanić momenat [emoji41]

Posted
7 hours ago, mozzer said:

Igrace se Eurocup iduce godine. Takmicenje iz koga su Le Man i Hapoel Jerusalim istupili i presli u FIBA CL

Ako će kao i ove godine, bolje ne.

Posted

Košarkaš Partizana Vanja Marinković produžio je ugovor sa crno-belima na još dve sezone.

To je potvrdio njegov menadžer Miodrag Ražnatović, koji je naveo da uz to postoji i NBA klauzula za talentovanog igrača ekipe koja će sledeće godine igrati u Evrokupu.

Posted

Ovo je novi nivo lošosti kad ni Miško nema gdje da te utopi.

Posted (edited)

svi znamo da nba moze gledati samo na sport klubu...cemu klauzula, pa niko nije lud da nasedne na Miskovu foru da je u pitanju nba prospect

Edited by 1n54jd3r
Posted
11 hours ago, Ted said:

Ako će kao i ove godine, bolje ne.

Ja sam za FIBA CL ali nazalost nema ko u KSS i dalje da naredi nasim Klubovima da predju tamo...

Posted

Ma treba samo jadransku da igramo. Jedino se tada mozemo nadati nekom cudu I plasmanu u El. Ovako to nije ni cudo...

Posted
On 14.6.2018. at 21:53, BlackGeorge said:

Košarkaš Partizana Vanja Marinković produžio je ugovor sa crno-belima na još dve sezone.

To je potvrdio njegov menadžer Miodrag Ražnatović, koji je naveo da uz to postoji i NBA klauzula za talentovanog igrača ekipe koja će sledeće godine igrati u Evrokupu.

leb ti jedem, moram da proverim da negde nemam i ja nba klauzulu

Posted
17 minutes ago, ToniAdams said:

leb ti jedem, moram da proverim da negde nemam i ja nba klauzulu

:laugh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...