Arkadija Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 (edited) Bila juče u prodavnici u Knez Mihajlovoj. U onolike kvadrate prostora su stavili sam krš. Plastične drangulije, saksije, neke kutije koje se sklapaju, tanjire i čaše. Uglavnom, akcenat je na jeftinijim artiklima. Meni je highlight, na spratu, gde je ponuda još siromašnija, tako da imaju duž zida dugačke police na kojima su džemovi, sokovi , senf i dvopek. Dakle, na tim ogromnim poličetinama, su poređali robe ko 1993. u srpskim radnjama, tako da je opšti utisak Realno, ko će da kupi džem od nordijske kupine (teglica 250gr) po akcijskoj ceni od 599,00 din??? Edited September 14, 2018 by Arkadija
halloween Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Dobila sam njihov katalog za narednu sezonu, okačili mi na kvaku. Imaju fotografiju visoke lampe od papira, a pored nje mače koje gleda ka vrhu. To je neki novi trend, reklamirati nebezbedne proizvode. Misle da je smešno, slatko.
vathra Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Ово у Кнезу није продавница, само шоу-рум. Био у суботу, гомила људи унутра, највише у ресторану. Док сам чекао госпођу, гледам четке за ВЦ. Од 79 динара, преко 200, 500, 600, 800 до 1000. Рецепт успеха. Ја сам се највише примио на дрвене возиће. Цена одлична (упоредити по нету сличне производе). Она 8-ца наравно ничем не служи, мора већи и више комплета. После тога правиш преко целе собе стазу :)
Ras Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 9 minutes ago, vathra said: Ово у Кнезу није продавница, само шоу-рум. Odnedavno je i prodavnica.
slepa živana Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 43 minutes ago, Ras said: Odnedavno je i prodavnica. a kako se ponaša tamo? nema korpi. jel mora da se uzme ona žuta krmača pa se meće u to?
gospa buba Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Odnedavno je i prodavnica.shtooo, jel ne desantuju srbi na bubanj potok autobusom koji ide nikad po ceni za trecu zonu? sent from bubamoto
vathra Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 2 hours ago, Ras said: Odnedavno je i prodavnica. Новитет, хвала на инфоу. Колико видим имају ограничену понуду, што је очекивано јер и простор мањи. Немају оно што ми је требало у суботу, тако да ипак мора на аутопут.
Delija67 Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 6 hours ago, gospa buba said: shtooo, jel ne desantuju srbi na bubanj potok autobusom koji ide nikad po ceni za trecu zonu? sent from bubamoto Lepo ide autobus. Zivot me ovih dana cesto baca u region Autokomande, pa se tim busom vracam kuci, cesto dodje pre sedamnaestice, a i jednom kad sam isao na groblje je taj naisao.
gospa buba Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 onda izvinjavam mnogo izvinjavam sent from bubamoto
April Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 I zbog ovog sranja su pomerili naplatnu rampu?Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Frile Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 1 hour ago, April said: I zbog ovog sranja su pomerili naplatnu rampu? Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk naravno da nisu, rampa je svakako morala da se pomera zbog obilaznice
Frank Pembleton Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 Da podelim iskustva sa IKEA monterima... Kupili smo prvo friheten onaj za dnevnu sobu sa "lenjivcem" i Billy ormane za knjige. Nismo hteli da rizikujemo oko montaže pa smo zvali montere, došli momak i devojka sve lepo montirali za sve pitali da li da šrafe za zid itd... Počistili za sobom odneli ambalažu Ja max zadovoljan... Onda se ispostavilo da je ćale ipak ostavio više knjiga no što smo mislili 😉. Taman iskoči Billy na nekom ludom popustu... Žena metar u ruke--- To je taman za još jedan... Brzi prsti na kompu i naruči ga... Ja kao: Daj bre ja ću da montiram Žena:Ne ne ne daj bre pojeftinila je i montaža Ja : Ajde bolje nego da zajebem nešto... Došli monteri (njih trojica, cenim da je jedan bio na "školovanju" ) Krenuli oni kad eto ti ga glavni majstor: Gospodine, vi ste merili, ali do zida, ali imate lajsnu za parket dole, a ovi postojeći su vam fiksirani... Ja za glavu. Već ocu da odlepim... I onda majstor izađe sa predlogom : Nije naš posao, ja mogu da dignem lajsnu, zalijem to ispod silikonom stavim orman izmerim koliko viri ovamo prazno , skratim lajsnu, zakucam i to je to... Ja ok ajde tako... Oni urade to i nikako nisu hteli da prime čašćavanje ali nikako... Svaka čast...
Recommended Posts