November 18, 20177 yr Помислим како ће коначно бити неко лакше коло јер ето повређено му је доста играча, попут Погбе и Александра-Арнолда, а једини капитен може да ме ојади... Азар, наравно. Нико не зна црне муке моје. :( Jel si živ?
November 18, 20177 yr Ubibobi obrnuo igricu, ultimativno prslinovanje, 12 transfera, - 44 poena :hail:
November 18, 20177 yr Ubibobi obrnuo igricu, ultimativno prslinovanje, 12 transfera, - 44 poena :Hail: A Lezileb baš sad pokidao kolo, kad nije morao
November 19, 20177 yr Ubibobi obrnuo igricu, ultimativno prslinovanje, 12 transfera, - 44 poena :Hail: Da,nacisto sam se pogubio :D Morao sam da se restartujem da ne bude da palim u brod a da nista nisam pokusao :P bilo prvo minus 32 ali Dzonsova povreda me nagnala na jos 3 transfera...kad je beg bio cicija Najbolje u celoj prici je da sam sada zakucan za dno a od toga gore ne moze,jelte?Najgore je to sto nakon cele ove vratolomije i dalje nemam nikakav pozitivan osecaj u vezi svog tima...ah da,recimo i to sto sam prodao Moratu
November 19, 20177 yr Author Добри мој друг Убибоби. Мада, бојим се само да је овај минус њему пролазна авантура, летњи флерт са трансферима који ће памтити као грешку, а не као страст, тријумф Ероса над Танатосом и слободе над медиокритетским стегама амбиција... Мало је оних који се отисну у мрак, попију преко пичке, уваљају их у катран и перје и истоваре негде у Борчи, а онда ухвате линијски такси, доплате за флекање седишта, врате се преко Дунава, попну у поткровље и онда опет закораче у исти онај мрак, опијени љубављу према летењем, а можда мало и према катрану и/или перју. У то име: -8.
November 19, 20177 yr Добри мој друг Убибоби. Мада, бојим се само да је овај минус њему пролазна авантура, летњи флерт са трансферима који ће памтити као грешку, а не као страст, тријумф Ероса над Танатосом и слободе над медиокритетским стегама амбиција... Мало је оних који се отисну у мрак, попију преко пичке, уваљају их у катран и перје и истоваре негде у Борчи, а онда ухвате линијски такси, доплате за флекање седишта, врате се преко Дунава, попну у поткровље и онда опет закораче у исти онај мрак, опијени љубављу према летењем, а можда мало и према катрану и/или перју. У то име: -8. Ako sam dobro razumeo Katran Perje= Eden Azar a Borca= Beton I pored svih tvojih nedaca,mislim da cemo se iduce sezone sresti na Banovom Brodu edit:Borca Greda= Beton...zvuci nekako prikladnije... Edited November 19, 20177 yr by ubibobi
November 21, 20177 yr Trebalo mi je čudo večeras od poslednja dva igrača, da odgovore na oštar napad dvojice Kunića od juče Na kraju obojica po 3p bonusa na istoj utakmici Čestitke Gulfiju, stvarno je bila prava prvenstvena puna preokreta, dosta poena, skoro ništa na klupama. Kvalitetan fantasy -_- Makar nije presudio njegov odlazak u minus, nego moj loš izbor kapitena i srećan izbor vice-kapitena
November 21, 20177 yr Како добих ову никако ми није јасно. Идуће недеље велики дерби ППП Дијаспоре. Исток-Запад, Село-Град,САД-Турска, Звезда-ЈСДП. За сладокусце. :ziga: