November 18, 20177 yr Moj obrisani protivnik ima Kejna© Ocekujem od Lukakare da se povredi na zagrevanju. Sent from my Le X620 using Tapatalk
November 18, 20177 yr Author Улети ми ове недеље неактиван противник, господин Џираја. Помислим како ће коначно бити неко лакше коло јер ето повређено му је доста играча, попут Погбе и Александра-Арнолда, а једини капитен може да ме ојади... Азар, наравно. Нико не зна црне муке моје. :(
November 18, 20177 yr @spade: jesi ti to zaboravio na fantazi u ovoj repstativnoj pauzi, vidim da nista nisi menjao od proslog kola? cak ti i raspored igraca na terenu isti Edited November 18, 20177 yr by Calavera
November 18, 20177 yr Daj Kuna, Peparo, ili ce Magarci da plode Kunice kao besni. Osurice me egipatski vajskeptn.
November 18, 20177 yr @spade: jesi ti to zaboravio na fantazi u ovoj repstativnoj pauzi, vidim da nista nisi menjao od proslog kola? cak ti i raspored igraca na terenu isti Zakasnio sam, ali protiv 3 cs-a i ludog Mo Faraha ne bih imao šanse, čak i da sam menjao nešto.
November 18, 20177 yr Taman pomislim da bi možda mogao da pobedim nekog i Smradinjo ostavi Bejlija na tribinama. Plus Dzonsa ubilo na pauzi. Jebem ti igru smrdljivu. Sent from my iPhone using Tapatalk