Прслин Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 Премикер лига има 20 клубова. Игра се 38 кола. То је 380 утакмица. Могли би да играју једну утакмицу дневно и плус за мој рођендан да одиграју једну редовну и додатних 15: израчунајте, уклапа се у секунд. Не разумем како су превидели такву савршену и праведну симетрију.
John Coltrane Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Priznaj da si kropovao mnogo bolju temu Sent from my iPhone using Tapatalk
Hobbit slayer Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 (edited) Priznaj da si kropovao mnogo bolju temu Sent from my iPhone using Tapatalk Stvar ukusa... Imam staža (i desetljeća neuspeha) u obe kategorije, ali fantazija je nešto nečuveno... [emoji7][emoji7][emoji7] Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Edited November 17, 2017 by Hobbit slayer
Прслин Posted November 17, 2017 Author Posted November 17, 2017 Priznaj da si kropovao mnogo bolju temu Тај мим се користи за разне ствари, кроповао сам га са твитера и био је неки текст на шпанском. Могуће да су биле игре, али не фудбал менижа. Једва сам се уздржао да не скинем демо сад пре неки дан када је изашао. Још сам им на мејлинг листама, уредно добијам позиве на бете (ове године су ме прескочили, колико сам скапирао уфур је био при-ордер), али се опирем мушки. Менижа је крек хероин кока кола пљуге прве класе, фантази је метадончић поклопчић за њега.
Dziber Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 (edited) Pa ja tek sad vidim kako je "city muffin" razvaljen na bazi kurca (stuki + timmi abraham). Edited November 18, 2017 by Dziber
Dziber Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 (edited) . Edited November 18, 2017 by Dziber
Gylfi Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Cestitke Kunicima. Opasno me kenja raspored za sada, naređah više pobeda nego što sam zaslužio. Sinoć se slavio frižider pa je osmo pivo u dubokoj noći skontalo da se primiče promena cena i napravilo minus osam. Odoh da vidim kome sam okrenuo tri-boda turu.
levi Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Nema to veze, i dalje te kenja raspored Vraćaju mi se sa reprezentativne pauze kao sa fronta. Jednom ne stignem da ispratim povrede i promene cena i ode sve u q Čestitke Kunicima
John Coltrane Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Тај мим се користи за разне ствари, кроповао сам га са твитера и био је неки текст на шпанском. Могуће да су биле игре, али не фудбал менижа. Једва сам се уздржао да не скинем демо сад пре неки дан када је изашао. Још сам им на мејлинг листама, уредно добијам позиве на бете (ове године су ме прескочили, колико сам скапирао уфур је био при-ордер), али се опирем мушки. Менижа је крек хероин кока кола пљуге прве класе, фантази је метадончић поклопчић за њега. 1bold: a ko je uopste brka? 2bold: +milijardu, ali ovo je prva sezona u zivotu da za tacno 7 dana otkako mi je stigao nisam mrdnuo vise od 3 dana u igri
Прслин Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Данас је на Гладиолином рулету куглица стала на три моја броја. City XI | Ederson, Kyle Walker, Kompany ©, Stones, Delph, Fernandinho, Silva, Sterling, De Bruyne, Sané, Jesus Subs | Bravo, Danilo, Gündoğan, Agüero, Mangala, Bernardo, Yaya Touré
Recommended Posts