Lezilebovich Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) Ko hoce da zaradi nek uplati da Ali daje gol a mozda i dva. Sent from my Le X620 using Tapatalk Hvala Edited October 22, 2017 by Lezilebovich
San Epifanio Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Nisam ni gajio neku nadu, al' sad znam da od Alija poene ove nedelje necu videti. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
zoki Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) U, ovo je bilo brzo #hvalaalanučumaku Edited October 22, 2017 by zoki
Lezilebovich Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 imam kejnaru, ali je protivniku © pa je to onda to. ako bude još neki deleted player možda zabeležim još neku pobedu :(
ubibobi Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Jebote koji sam baksuz ove sezone,24 razlike mi prepolovio kombo Monreal-Dzaka Sta tek ocekivati za drugu polovinu koju treba da nadoknade Kenjara i Salah A tek je poluvreme na Arsenalu gde moze da se upise i Lakazet (uz vec pomenuti dvojac) Nema mi druge nego da cutim i trpim,pa sledece sezone da zablistam u brodu Salah Kejn Kako li sam prosle sezone zavrsio na 3 mestu,ne znam ni sam ...
Moća Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Nema na cemu Sent from my Le X620 using Tapatalk
Moća Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Jos moj Eriksen centrirao. Sent from my Le X620 using Tapatalk
zoki Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) Izgubio sam se u seriji kontrajinxova Našli smo dobitnu kombinaciju #duplialančumak Edited October 22, 2017 by zoki
John Coltrane Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Cestitke Ogrizovicu. Sent from my iPhone using Tapatalk
ubibobi Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Sad nesto razmisljam i ne mogu da se setim da li sam od kada igram ovu igru uspeo da poslednji dan prestignem 20+ razlike,a tu prednost sam ispustio vec drugi put za ovih nekoliko kola ( protiv Adasevica cak 30+ razlike no to se ne racuna jer je on fenomen :) ).Na stranu los izbor kapitena,recimo u proslom kolu protiv Kopija me je sahranio njegov Isus dok je moj Kenjara trebao samo da prdne na terenu i dobio bih mec za koji bod.Ovo kolo sam tik pred dedlajn postavio Isusa za kapitena protiv neprijateljevog Kejna :( Pa jebote! Upravo sam metodom dedukcije otkrio razloge mojih patnji! :o A sve vreme mi je ispred nosa bio zakljucak da sam bulja od igraca
Прслин Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 Месец дана од прошлог гола, шта рећи друго. Честитке. Колико ове године мора да се копа за победу, чудо једно. Eлем, у Бетону сумрак фаворита. Мислим да је од првих десет можда двоје победило. Супер, ствари се муте а за сомове попут мене то је идеална средина. -_-
Svarog Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Колико ове године мора да се копа за победу, чудо једно. Eлем, у Бетону сумрак фаворита. Мислим да је од првих десет можда двоје победило. Супер, ствари се муте а за сомове попут мене то је идеална средина. -_- prvo te uvučemo u blato, i onda te dobijemo na iskustvo.
Прслин Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 Прве сезоне бејаше једна лига. У њој се прашина формираше и на њу пљусак падаше. Искуство праоци задобише.
Pokojni Ruxin Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Čestitke zoki! A ja duboko iz zone ispadanja gubim drugo kolo zaredom i pored nekih 20-ak poena više od proseka
Recommended Posts