zoki Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Dobro, ostaje mi da se uzdam u Peparinu rotaciju
malkin Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 nesreća nikad ne dolazi sama. gledam sad i vidim da u svim formatima fantazija igram protiv adasevica, neprikosnovenog lidera u svim formatima fantazija čovek je toliko dominantan da može da se pravi da je propustio dedlajn, tačno ga zabole
Прслин Posted October 20, 2017 Author Posted October 20, 2017 Моржевима играју и жути играчи. Баш се питам да ли ће и мени... #nemasanse #baksuz #poraz
Pokojni Ruxin Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Dobro, ostaje mi da se uzdam u Peparinu rotaciju Ma kakva crna rotacija, najebo si realno #jinxjezasise #
Прслин Posted October 20, 2017 Author Posted October 20, 2017 Таман се обрадовах због Гроса, кад оно и међу Моржевима један. Плус има Чичу, који ће сада да се распуца јер Вест Хем мора на све или ништа. #sisa
John Coltrane Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Derbi Broda vs Ogrizovic koji mi je preoteo prvo mesto.
malkin Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 (edited) због Гроса #onokadizgubišupetak #isuse Edited October 20, 2017 by malkin
Прслин Posted October 20, 2017 Author Posted October 20, 2017 Моржеви у вођству. :( Сахраниће ме још и њихов Хазард капитен. Али, у праву је Руксин - и поред сигурног пораза нема места очајању. Можда сам изгубио ово коло, али изгубићу са мањом разликом неко следеће! Напред, браћо лузери, ето ме стижем за вама само течи да однесем парамедицинско средство! Уррррааааааа!
Hobbit slayer Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Derbi Broda vs Ogrizovic koji mi je preoteo prvo mesto.Na žalost, već pre početka derbija sam platio danak neiskustvu, aktivirajući Free hit opciju u pijanom stanju... Jedna od prvih akvizicija mi je bio Blind, koji će verovatno provesti meč zakucan na klupi. Jedino što me teši je činjenica da će se na kraju kola tim vratiti u prvobitno stanje, tako da ću u najgorem slučaju izgubiti samo 3 poena. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Redoran Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Tradicionalno igram prvih 15 kola kao Partizan ako ne i gore, zakucam se za dno betona pa se posle junački probijam do prve polovine tabele. Shodno tome, mirne duše idem u goste lideru na tabeli da me naulji, Jedino mi je bitno da ovaj moj raspadački tim malo živne do derbija sa Svarog-kaurinom, do tada ću koristiti nisku poraza za uigravanje nekih taktičkih zamisli.
San Epifanio Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Au, kakvu klupu imam... Doucoure, defanzivac Brajtona...
Прслин Posted October 21, 2017 Author Posted October 21, 2017 Наравно да их је измешао. За Агуера и Жезуса се мање-више знало, али Стерлинга је извукао у 70' Лиге шампиона, па се мислило да ће стартовати. Нема везе, бар један ће да уђе са клупе и да донесе својих 5-7 бодова за тих 25' што ће да игра. Зајебали су се само наивци који су им давали капитенске. ;) Много већи проблем је што Моржеви воде 12 поена.
Recommended Posts